Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Maç, 26 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda başlayacak. Müsabakanın hakemi ise Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien olacak.

Fenerbahçe - Union SG Maçı Hangi Kanalda ve Saat Kaçta?

Maçın Yayın Detayları

Fenerbahçe - Union SG maçı, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Bu sezon UEFA’nın önemli organizasyonlarının yayın hakları TRT’ye verilmiş durumda.

Fenerbahçe - Union SG Maçı Hangi Kanalda ve Saat Kaçta?-1

İlk 11’ler Belli Oldu

Fenerbahçe’nin sahaya çıkacağı ilk 11 şöyle:

  • Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Becao, Çağlar, Oosterwolde, Fred, Amrabat, Szymanski, İrfan Can, En Nesyri, Cengiz Ünder.

  • Union SG: Moris, Rasmussen, Mac Allister, Ivanovic, Rodriguez, Burges, Castro-Montes, Niang, Vanhoutte, Sadiki, Machida.

Dehşet Veren Cinayet: 15 Yaşındaki Çocuk İntikam İçin Öldürüldü Dehşet Veren Cinayet: 15 Yaşındaki Çocuk İntikam İçin Öldürüldü

Atilla Karaoglan 2 Kez Fenerbahce Galatasaray Derbisinde Duduk Calacak 8877

Eksikler ve Son Durum

Fenerbahçe’de yeni transferlerden Kostic ve Ryan Kent, UEFA listesine dahil edilmediği için bu maçta yer alamayacak. Ayrıca Bright Osayi-Samuel’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon rakibi ile UEFA Konferans Ligi’nde karşılaşmış ve deplasmanda 3-0 kazanarak çeyrek finale yükselmişti. Bu sezon ligdeki son maçında ise Galatasaray’a 3-1 mağlup olarak moral bulmak için galibiyete ihtiyaç duyuyor.

Chrome Kullanıcıları Dikkat: Bilgileriniz Tehlikede! Chrome Kullanıcıları Dikkat: Bilgileriniz Tehlikede!

Jose Mourinho Fenerbahce 039 De Goreve Basladi15

Özet

  • Maç: Fenerbahçe - Union SG
  • Tarih: 26 Eylül Perşembe
  • Saat: 19.45
  • Yayın: TRT 1 (şifresiz)

Fenerbahçe'nin bu maçı kazanarak Avrupa Ligi'ne üç puanla başlaması bekleniyor.

A Milli Takım’a İlk Davet! Atakan Karazor Kimdir? A Milli Takım’a İlk Davet! Atakan Karazor Kimdir?

Antalya'da Motokurye'ye Ceza Yağmuru: "10 Günde 3 Cezam Var" Antalya'da Motokurye'ye Ceza Yağmuru: "10 Günde 3 Cezam Var"

Kaynak: Haber Merkezi