Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tonkul, firma olarak içinde bulundukları ekonomik koşulları göz önünde bulundurarak çalışanlarına destek olmak amacıyla bir adım attıklarını açıkladı.
1980 yılında Aydın'da kurulan ve hızla büyüyerek Türkiye genelinde 120 şubeye ulaşan Tuğba Kuruyemiş, bir banka ile yapılan maaş anlaşması sonucunda elde edilen yaklaşık 48 milyon lira değerindeki promosyonun tamamını çalışanların hesaplarına yatıracağını duyurdu.

640X360-2

Ahmet Tonkul yaptığı açıklamada, "Çalışanlarımıza ek bir destek sunmak istedik ve bu amaçla bir süredir bankalarla görüşmeler yapıyorduk. Bu görüşmeler sonucunda aldığımız promosyonu tamamıyla çalışanlarımıza aktarıyoruz. Her bir çalışanımızın hesabına ek olarak 36 bin TL promosyon yatırıyoruz. Tuğba Kuruyemiş olarak, 'Büyük Başarılar Birlikte Olur' düsturuyla hareket ediyoruz ve bu jestimizle çalışanlarımızın ve ailelerinin mutluluğuna katkıda bulunmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Tugba Kuruyemis’te Bayram Hazirliklari T A45B

Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tonkul, "Son 30 gündür banka banka dolaştık. Görüşmeler yaptık. En yüksek tutarı veren özel bir bankayla el sıkıştık. Maaş anlaşması sonucu 48 milyondan fazla bir tutarın tamamını çalışanlarımız arasında paylaştıracağız. Bu da her çalışan 36 bin TL civarında kazanç elde edecektir" diye konuştu.
Tonkul "Bu kapsamda mesai arkadaşı olarak gördüğümüz Tuğba Kuruyemiş çalışanı herkesin hesabına ek olarak 36 bin TL promosyon yatırıyoruz. Bu açıklama, Tuğba Kuruyemiş çalışanları ve aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı" dedi.

Bir çalışan da "Böyle bir parayı alacağımızı öğrenince piyangodan para çıkmış gibi sevindim. İnanın bir ihtiyacımı karşılar. Bu devirde kimse çoğunluk işçisine dağıtmak yerine bu tutarı kendisine de alabilirdi" yorumunu yaptı.


Tugba Kuruyemis Yeni Yil Hazirliklarini 81Ce

Tuğba Kuruyemiş sahibi kimdir?

Aydın merkezli kuruyemiş sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türkiye'de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştır. Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul dahil olmak üzere çok sayıda işadamı, esnaf ve akademisyenle birlikte soruşturma kapsamına alınmıştır.
Tuğba Kuruyemiş'in kurucusu olan Ahmet Tonkul, 4 Ağustos 2016'da tutuklanmış ve oğlu Fatih Tonkul adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Ahmet Tonkul, tutukluluğu süresince 3 ay 7 gün cezaevinde kalmış, ardından 11 Kasım 2016'da tahliye edilmiştir.

E1A1Cf1Cab8Ca27C64211F1E6Aecd288 1

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na Bağlı Kuruluşlara Sıkı Denetim! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na Bağlı Kuruluşlara Sıkı Denetim!

Tuğba Kuruyemiş hangi ile ait?

Tuğba Kuruyemiş, 1980 yılında Aydın'da Ahmet Tonkul tarafından kurulmuş ve Türkiye genelinde 120 şubesi bulunan köklü bir kuruyemiş markasıdır. Firmanın Aydın'da merkezi bulunmakta olup, ülke genelinde yaygın bir şekilde hizmet vermektedir.

Tugba Kuruyemis

Tuğba Kuruyemiş israil malı mı?

Tuğba Kuruyemiş, Türkiye'de kurulmuş ve yerel bir marka olup, İsrail malı değildir. Şirket, kuruluşundan bu yana Aydın ilinde faaliyet göstermektedir

Kurban Bayraminda Kahve Kolonya Ve Lokum 8840

Kaynak: Haber Merkezi