8 Ağustos Perşembe günü Türkiye ile İtalya arasında gerçekleşecek olan yarı final voleybol maçı, büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Türkiye-İtalya yarı final maçı ne zaman? Türkiye-İtalya yarı final maçı saat kaçta? Türkiye-İtalya yarı final maçı hgangi kanalda? İşte merak edilen detaylar...

L Y Yt Mtb6 Okai Rbzxav66 Ng

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde bu akşam İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye-İtalya maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye ile İtalya arasındaki yarı final maçı, 8 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.00'de başlayacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde İtalya ile karşı karşıya gelecek

Manchester City - Inter Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Manchester City - Inter Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

G Wh Z0797R U G Rp H Mhq Sz Llw

Türkiye-İtalya yarı final maçı hangi kanalda?

Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele, saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak.

S5A J6Zbes Um U7X Kg9Z94 T Q

Türkiye, C Grubu’nda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle grup aşamasını tamamladı ve çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde, Türkiye çetin bir mücadele sonrası Çin’i 3-2 mağlup ederek tarihte ilk kez yarı finale çıkma başarısını gösterdi.

Zdfpb39 Kx0I B Ja G V By Ij E Q

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı finalinde de İtalya ile karşılaştı. O maçta Türkiye, zorlu bir mücadele sonucunda rakibini 3-2 yenerek finalde Sırbistan’ı geçti.

Editör: Evrim Tuna Şahin