A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde B Ligi 4. Grup mücadelesine hızlı bir başlangıç yaptı. İlk maçında Galler ile deplasmanda 0-0 berabere kalan milliler, İzmir'de oynanan ikinci maçta İzlanda'yı 3-1 yenerek 4 puanla grup lideri konumuna yükseldi. Şimdi gözler, Ekim ayında oynanacak Karadağ maçının tarihine çevrildi.

Hollanda-Türkiye mücadelesi bitti mi? Maçı kim kazandı?-6

Türkiye-Karadağ Maçı Tarihi ve Saati

Türkiye'nin Karadağ ile karşılaşacağı Uluslar Ligi maçı, 11 Ekim 2024 Cuma günü saat 21:45'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Bu önemli müsabaka, millilerin gruptaki performansını belirleyecek kritik bir karşılaşma olacak.

Türkiye-Hollanda maçı nerede oynanacak?-3

Türkiye'nin Uluslar Ligi Performansı

Arda Güler’in Takım Arkadaşı Endrick’ten Şaşırtan Evlilik Kararı Arda Güler’in Takım Arkadaşı Endrick’ten Şaşırtan Evlilik Kararı

A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi'nde daha önce iki kez B Ligi ve bir kez C Ligi'nde mücadele etti. Bu sezon B Ligi'nde zirvede yer alarak ilk kez A Ligi'ne yükselmek için mücadele ediyor. Galler, İzlanda ve Karadağ ile oynayacağı maçlarda bu hedefe ulaşmaya çalışacak.

Leyla: Hayat...Aşk...Adalet Dizisi Oyuncuları ve Konusu Leyla: Hayat...Aşk...Adalet Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Uluslar Ligi'ndeki ilk iki sezonunda B Ligi'nde grubunun son sırasına düşen Türkiye, C Ligi'ni lider tamamlayarak B Ligi'ne geri döndü. Şu ana kadar oynadığı 16 maçta 6 galibiyet, 6 yenilgi ve 4 beraberlik elde eden milliler, toplamda 28 gol atarken, kalesinde 20 gol gördü.

Türkiye-Hollanda maçı nerede oynanacak?-2

Sonraki Maç: İzlanda Rövanşı

Türkiye, Karadağ maçı sonrası 14 Ekim 2024 tarihinde deplasmanda İzlanda ile rövanş mücadelesine çıkacak. Bu maç, millilerin grup aşamasındaki performansını belirleyecek bir diğer önemli karşılaşma olacak.

Serdar Saatçı İmza İçin Trabzon’a Geldi! Serdar Saatçı İmza İçin Trabzon’a Geldi!

Kaynak: Haber Merkezi