AK Parti Burdur il Başkanımız Mustafa Özboyacı, Burdur Milletvekillerimiz Prof. Dr. Sayın Adem Korkmaz, Sayın Mustafa Oğuz’un sıkı takipleri sonucunda Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından İlimiz Emekevler Mahallesindeki Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  ek binasına Ortaokul açıldı.

Türkiye'de Bir İlk, Burdurda Bir İlk!!

Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Ortaokulu ismi ile açılan okulumuzun donatımı hızlı bir şekilde yapılarak ilk öğrencilerini aldı ve bugün 12.09.2024 tarihinde eğitim öğretime başladı. 

Oğuzhanspor Penaltılarda Kazandı: Ziraat Türkiye Kupasında Bir Üst Tura Yükseldi Oğuzhanspor Penaltılarda Kazandı: Ziraat Türkiye Kupasında Bir Üst Tura Yükseldi

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından Bursa, Sivas, Konya ve Burdur illerinde Meslek Liseleri bünyesinde ilk defa Ortaokullar açılmıştır. 

Türkiye'de Bir İlk, Burdurda Bir İlk!!-2

Ortaokulumuz ilimizin tüm kayıt bölgesinden öğrenci almakta ve geçişler şu anda açıktır. Emeklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’e, İl Başkanımız Sayın Mustafa Özboyacı’ya, Burdur Milletvekillerimiz Prof. Dr. Sayın Adem Korkmaz, Sayın Mustafa Oğuz’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. 

Burdur'da Alkollü Sürücü Park Halindeki Kamyonete Çarptı Burdur'da Alkollü Sürücü Park Halindeki Kamyonete Çarptı

AK Parti Burdur İl Başkanlığı

Bucak'ta yaralamalı trafik kazası: 2 araç birbirine girdi Bucak'ta yaralamalı trafik kazası: 2 araç birbirine girdi

Türkiye'de Bir İlk, Burdurda Bir İlk!!-1

Kaynak: IHA