Antalya’nın Alanya ilçesinde bir kamyondan yola dökülen yağ, D-400 kara yolunda ciddi trafik aksaklıklarına neden oldu. Yolda oluşan kayganlık, sürücülere zor anlar yaşatırken, bir motosiklet sürücüsünün yağlı yolda dengesini kaybederek yola savrulması anları kameraya yansıdı.

Yola Dökülen Yağ Trafiği Felç Etti İşte Motosikletin Kaza Anı (6)

Yağlı Yol Trafiği Olumsuz Etkiledi

D-400 kara yolunun Tosmur Mahallesi kavşağı ve Çıplaklı Mahallesi kavşağındaki trafik ışıklarında yoğun yağ birikintileri oluştu. Bu durum, yolda kayganlaşmalara neden olarak 6 motosikletlinin yola savrulmasına yol açtı. Neyse ki kazalarda herhangi bir yaralanma meydana gelmedi, ancak bazı araçlar kaygan yoldan güçlükle uzaklaşabildi.

Şarampole Yuvarlanan Sürücünün Mermiyle Öldüğü Ortaya Çıktı Şarampole Yuvarlanan Sürücünün Mermiyle Öldüğü Ortaya Çıktı

Yola Dökülen Yağ Trafiği Felç Etti İşte Motosikletin Kaza Anı (1)

Motosiklet Kazası Kamerada

Yağlı yolda motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yola savrulması, çevredeki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay yerindeki güvenlik kameraları, motosikletlinin dengesini kaybetme anlarını net bir şekilde ortaya koydu.

Halk Otobüsünde 'Kadına Laf Atma' Kavgası Kanlı Bitti Halk Otobüsünde 'Kadına Laf Atma' Kavgası Kanlı Bitti

Yola Dökülen Yağ Trafiği Felç Etti İşte Motosikletin Kaza Anı (2)

Yetkililer Olay Yerinde

Kazanın ardından, polis ekipleri hızla olay yerine intikal ederek, olası yeni kazaları önlemek için güvenlik önlemleri aldı. Karayolları ekipleri de kısa süre içinde bölgeye gelerek yolu temizleme çalışmaları başlattı. Yolda yapılan temizlik ve güvenlik önlemleriyle trafik akışı yeniden normale döndü.

Mevlüt Çavuşoğlu: "Alanya'ya Borcumuz Ödemekle Bitmez" Mevlüt Çavuşoğlu: "Alanya'ya Borcumuz Ödemekle Bitmez"

Tırın Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı Tırın Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Kaynak: IHA