Adana'da yaşayan bir kullanıcı, kulaklığın kullanımı sırasında patladığını ve bu durumun kalıcı işitme kaybına neden olduğunu öne sürdü. Kullanıcı, durumu Samsung’un forumunda paylaştı ve olayın detaylarını aktardı.

Galaxy Buds Fe Turk Kullanicinin Kulaginda Patladi182295 1

Patlama Anı ve Sonrası

Bayazıt adlı kullanıcı, henüz yeni satın aldığı Galaxy Buds FE kulaklığının kutusunun %36 şarjla geldiğini belirtti. Arkadaşının kulaklıkla deneme yaparken cihazın aniden patladığını ve bu patlama sonucunda kalıcı işitme kaybı yaşandığını ifade etti. Kullanıcının bu duruma ilişkin doktor raporu da mevcut.

Galaxy Buds F E 780X470

Samsung'dan Cevap ve Öneri

Yaşanan olayın ardından Bayazıt, Samsung Türkiye ile iletişime geçti. Yetkili servise götürdüğü kulaklığın tutanaklarında patlama olmadığı, sadece deformasyon yaşandığı belirtilmiş. Samsung, kullanıcıya "iyi niyet" göstergesi olarak yeni bir Galaxy Buds FE teklif etti. Ancak Bayazıt, fatura, patlama tarihi ve doktor raporu gibi belgelerin olduğunu vurguladı ve olayın ciddiyetine dikkat çekti.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kendini Vurdu Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kendini Vurdu

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar