Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, yakınlarının bir süredir ulaşamadığı 21 yaşındaki Ömer Saydam, kaldığı otel odasında ölü bulundu. Olay, Cebesoy Caddesi üzerindeki bir otelde saat 12.30 sıralarında gerçekleşti. İki gün önce otele giriş yapan Saydam, bugün çıkış yapması bekleniyordu. Otel görevlileri, kendisine ulaşamayınca yedek anahtarla odasına girdi ve genci hareketsiz halde buldu.

Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren otel çalışanları, olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Yapılan kontrollerde Saydam’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Bunun üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerine sevk edildi.

Bucak Organize Sanayi Bölgesinden öğrencilere forma desteği Bucak Organize Sanayi Bölgesinden öğrencilere forma desteği

Yakınları, Aşık Veysel Caddesi’nde ikamet eden Saydam için endişelenerek 112’yi arayıp kayıp başvurusunda bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve Saydam’ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın intihar olabileceği ihtimali üzerine de araştırmalar devam ediyor.

Dükkan kiraları esnafı bitiriyor! 4 yılda yüzde 300’lük artış Dükkan kiraları esnafı bitiriyor! 4 yılda yüzde 300’lük artış

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Antalya'da Kaçak Sigara Operasyonu Antalya'da Kaçak Sigara Operasyonu

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal