Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ümit Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlük görevine eski milli futbolcu Gökhan Gönül'ün atandığını duyurdu.

Ümit Milli Futbol Takımı'nda Gökhan Gönül Dönemi Başlıyor

Gökhan Gönül, mart ayından beri Ümit Milli Takım’da yardımcı antrenörlük yapıyordu. A Milli Takım formasını 66 kez giyen Gönül, 2016 Avrupa Şampiyonası finallerinde de yer almıştı. Futbol kariyerine Bursa Yolspor’da başlayan Gönül, profesyonel olarak Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor gibi önemli kulüplerde forma giydi. Süper Lig tarihinde en çok maça çıkan oyunculardan biri olan Gökhan, Avrupa kupalarında da 76 maçta görev aldı. Fenerbahçe ile 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa şampiyonluğu yaşarken, Beşiktaş ile de bir Süper Lig şampiyonluğu elde etti.

Beşiktaş’a Mert Günok’tan Kötü Haber: Derbide Oynayamayacak Beşiktaş’a Mert Günok’tan Kötü Haber: Derbide Oynayamayacak

Trendyol Süper Lig'de Sezonun Adı Değişti: TFF açıkladı! Trendyol Süper Lig'de Sezonun Adı Değişti: TFF açıkladı!

Gokhan Gonul Futbola Nasil Basladi

Gökhan Gönül’ün Açıklamaları

Yeni görevi hakkında konuşan Gökhan Gönül, "Ay-yıldızlı formanın olduğu her kademe büyük bir sorumluluk getiriyor. Ümit Milli Takım'daki görevimi titizlikle yerine getireceğim. Futbolculuk kariyerimde edindiğim uluslararası deneyimleri ve birlikte çalıştığım teknik adamlardan öğrendiklerimi, oyuncularımıza aktarmayı hedefliyorum. Uzun süre birlikte çalıştığımız oyuncu grubuyla bu süreçte avantaj sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Ajax - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Ajax - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Gökhan Gönül'ün yeni dönemi, Ümit Milli Takımı'nın gelişimine katkı sağlamak ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmek amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi