Türk televizyon ve sinema dünyasının tanınmış isimlerinden Tekin Temel, 56 yaşında yaşamını yitirdi. "Ezel," "Güz Gülleri," "Abuzer Kadayıf," "Acı Hayat" ve "Böyle Bitmesin" gibi pek çok projede yer alan Temel'in vefatı, hayranları ve sanat camiası tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Başıboş Eşekler Trafik Kazasına Neden Oldu Başıboş Eşekler Trafik Kazasına Neden Oldu

Ünlü Oyuncu Tekin Temel 56 Yaşında Hayatını Kaybetti

FETÖ Elebaşı Gülen’in Ölümünün Ardından Şehit Halisdemir’in Kabri Ziyaret Ediliyor FETÖ Elebaşı Gülen’in Ölümünün Ardından Şehit Halisdemir’in Kabri Ziyaret Ediliyor

Oyuncunun acı haberini menajeri Meriç Esener, sosyal medya üzerinden şu şekilde duyurdu: "Çok üzgünüm. Oyuncum Tekin Temel bu sabah vefat etmiştir. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Twitter (X) ve Instagram Erişim Sorunları: Neden Yavaşladı? Twitter (X) ve Instagram Erişim Sorunları: Neden Yavaşladı?

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Tekin Temel, bugün Rafiye Soyak Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

6718Cfce366B147689Dac71C

Tekin Temel Kimdir?

Tekin Temel, 24 Haziran 1968'de Manisa'da doğdu. 54 yaşında olan oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1995 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Sanat kariyeri boyunca birçok projede başarılı performanslar sergileyen Temel, Türk dizi ve film sektöründe iz bırakan bir figür haline geldi.

Facebook ve TikTok’ta Erişim Sorunları: Neden Yavaşladı? Facebook ve TikTok’ta Erişim Sorunları: Neden Yavaşladı?

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi