Diyarbakır'da, uzman çavuş Muhammed Recai Işık (29), boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı (29) silahla vurduktan sonra intihar etti. Olay, akşam saatlerinde Sur ilçesinde bulunan Melik Ahmet Caddesi üzerindeki Turgut Özal Yer Altı Çarşısı'nda yaşandı.

Alınan bilgilere göre, uzman çavuş Muhammed Recai Işık, eşi Bedriye Işık ile yaptığı tartışmanın ardından yanında getirdiği tabancayla ona ateş etti. Bedriye Işık ağır yaralanırken, Muhammed Recai Işık daha sonra silahı başına dayayıp ateş ederek kendi yaşamına son verdi.

6701474Bd80654846C059E33

Olayın ardından durumun acil olduğunu belirten vatandaşlar, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaptığı kontroller sonucunda hem Muhammed Recai Işık'ın hem de eşi Bedriye Işık'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Sürücü Hayatını Kaybetti Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Sürücü Hayatını Kaybetti

Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kendini Vurdu

2024 güncel sunta fiyatları ne kadar? Sunta fiyat listesi... 2024 güncel sunta fiyatları ne kadar? Sunta fiyat listesi...

Soruşturma başlatan güvenlik güçleri, olayın nedenlerine ve yaşanan tartışmanın boyutlarına dair araştırmalara devam ediyor.

Elif Karaarslan Kimdir? Orhan Erdemir Olayı Nedir? Elif Karaarslan Kimdir? Orhan Erdemir Olayı Nedir?

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal