Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, eğitim yerinde yerinde not almak amacıyla okul ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Turuncu Eğitim Kurumları ve Ar-Fen Kolejini ziyaret eden Vali Bilgihan, eğitim çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Okul 4

Öğretmenler ve okul ödemeleriyle bir araya gelen Vali Bilgihan, eğitim ülkelerinin mevcut durumları, akademik başarıları ve sunulan listeler incelendi. Öğrencilerle samimi sohbetler gerçekleştiren Vali, onların eğitimleriyle ilgili bilgileri dinlediler ve başarılar dilediler.

Okul 3

Eğitimin, yaşayabileceği şekillendiren en önemli faktörlerden biri olduğunu vurgulayan Vali Tülay Baydar Bilgihan, "Eğitime yapılan ona yatırım, gelecekte gelecekte yapılan en büyük katkıdır" diyerek, eğitmenlere ve yöneticilere emekleri için teşekkür etti.

Kapak

Başkan Keyik'ten 8 Mart mesajı: Kadınlar olmazsa ekonomi büyüyemez! Başkan Keyik'ten 8 Mart mesajı: Kadınlar olmazsa ekonomi büyüyemez!

Vali Bilgihan'a ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci grubu tarafından ziyaret edildi.

Kapak (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ