2010 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren eski futbolcu Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel, üçüncü çocuklarının cinsiyetini duyurdu. İki kız çocukları olan çift, yeni bebek heyecanını yaşıyor.

Volkan Demirel ve Eşi Üçüncü Çocuklarının Cinsiyetini Duyurdu

Zeynep Demirel, sosyal medya hesabından "Detaylı ultrasona gidiyoruz. Cinsiyet de böylelikle tamamen kesinleşmiş olacak. Tahminleri alalım" paylaşımı yaptı. Ardından, "Kız geliyor" ifadesiyle üçüncü kez kız annesi olacağını açıkladı.

Volkan Demirel ve Eşi Üçüncü Çocuklarının Cinsiyetini Duyurdu

Nafaka İle Gündeme Gelen Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan Kimdir? Nafaka İle Gündeme Gelen Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan Kimdir?

Zeynep Demirel, "Ben testi yaptığım andan itibaren kız olduğundan emindim. Kız olsun istiyordum ama erkek olsaydı da üzülmezdim. Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi," diyerek mutluluğunu paylaştı. Demirel, üç kızla evin oldukça şenlikli olacağını belirtti.

Txcvlsz C N U O C Lp In5 F Ge Rw

Çift, geçtiğimiz haftalarda 14. evlilik yıl dönümlerini de kutladı. Volkan Demirel, eşine olan sevgisini ifade ederek "Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun, 14'üncü yıl yıkılmadık ayaktayız" mesajını paylaştı.

Vinicius Tobias’a Şok İtiraf: Kızının Babası Başkası Çıktı Vinicius Tobias’a Şok İtiraf: Kızının Babası Başkası Çıktı

Volkan Demirel ve Eşi Üçüncü Çocuklarının Cinsiyetini Duyurdu

Geçtiğimiz aylarda boşanacakları yönündeki iddialar magazin gündeminde geniş yankı bulmuştu. Ancak Volkan Demirel, bu haberleri yalanlayarak "Bazen tartışıyoruz, fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil," ifadelerini kullandı. Zeynep Demirel de bu durumla ilgili, "Boşanma gibi bir durum yok. İki çocuğumuz var ve biz onları gözümüzden sakınıyoruz," şeklinde açıklamada bulundu.

Tek yumrukla komalık olan çiçekçi hayatını kaybetti Tek yumrukla komalık olan çiçekçi hayatını kaybetti

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi