Yaşlı ve Engellilere Sağlanan Destekler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Siirt’te vatandaşlarla buluşarak yaptığı açıklamada, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik sunulan sosyal yardımlardan bahsetti. Bakan Göktaş, yaşlıların ve engelli bireylerin toplumla entegrasyonunu sağlamak için yapılan çalışmaların devam ettiğini ve bu yardımların, onların bağımsız bir şekilde yaşamalarını kolaylaştırmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, evde bakım hizmetleriyle 3 bin 754 vatandaşın desteklendiğini ifade etti.

Toplumsal Eşitlik İçin Önemli Adımlar

Bakan Göktaş, açıklamasında, özellikle kadınların sosyal hayatta eşit haklardan faydalanabilmesi için büyük bir çaba gösterdiklerini vurguladı. Gelecek nesillerin daha güvenli ve sağlam bir temelde yetişmesi için kadınlar, çocuklar ve gençler başta olmak üzere her kesime yönelik çalışmalar yürütüldüğünü belirtti.

Fiyat Artışları Dar Gelirliyi Vurdu: Odun ve Kömür Fiyatları İkiye Katlandı Fiyat Artışları Dar Gelirliyi Vurdu: Odun ve Kömür Fiyatları İkiye Katlandı

Engelli ve yaşlı vatandaşların eğitim, sağlık, ekonomi ve sosyal hayatın her alanında desteklenmesi, toplumun tüm kesimlerinin kalkınmasını amaçlayan projelerle devam edecek.

Editör: Şule Akyol