Türkiye’de günlerdir tartışılan Yenidoğan çetesi skandalının başındaki isim olan Medilife Beylikdüzü Hastanesi’nin başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz’ın, geçtiğimiz yıl yayınlanan "Adım Farah" dizisinde kendi adıyla çocuk doktoru rolü üstlendiği ortaya çıktı. Bu durum, hem skandalın ciddiyetini artırıyor hem de Yılmaz’ın dizideki rolü ile ilgili kamuoyunda farklı algılar yaratıyor.

Kırmızı ışık ihlali yapan motosikletli hayatını kaybetti Kırmızı ışık ihlali yapan motosikletli hayatını kaybetti

Ahmet Atilla Yilmaz Dizi 6 Rxfv9T4J

Yenidoğan çetesi skandalı, birçok bebeğin hayatını tehlikeye atan ve çocukların sakat kalmasına neden olan olaylarla gündeme geldi. Şüpheli başhekim Yılmaz’ın, "Adım Farah" dizisinde Pediatrik İmmünoloji uzmanı olarak rol alması sosyal medya platformlarında da eleştirilere neden oldu.

Facebook ve TikTok’ta Erişim Sorunları: Neden Yavaşladı? Facebook ve TikTok’ta Erişim Sorunları: Neden Yavaşladı?

Yenidoğan çetesinin başhekimi dizide de oynamış

İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Yenidoğan çetesi soruşturmasında ifadesi alınan Yılmaz’ın, 1967 yılında doğduğunu ve 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduğunu belirttiği öğrenildi. Yılmaz, kariyeri boyunca birçok önemli pozisyonda görev alarak, Afyon Devlet Hastanesi, Eyüp Devlet Hastanesi ve Trabzon Fatih Devlet Hastanesi gibi kurumlarda çalıştığını ifade etti. Ayrıca, Beylikdüzü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak da görev yaptığını belirtti.

İdam Sehpasından TBMM'ye: Öcalan için Yasal Düzenleme Nedir? İdam Sehpasından TBMM'ye: Öcalan için Yasal Düzenleme Nedir?

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ünlü Oyuncu Tekin Temel 56 Yaşında Hayatını Kaybetti Ünlü Oyuncu Tekin Temel 56 Yaşında Hayatını Kaybetti

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi