Palet Üretim Tesisinde Yangın: 1 Kişi Dumandan Etkilendi Palet Üretim Tesisinde Yangın: 1 Kişi Dumandan Etkilendi

Antalya'nın Kepez ilçesinde, kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 19 yaşındaki motosikletli genç hayatını kaybetti. Kazada ayrıca iki çocuk yaralandı. Olayın anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, 22.15 sularında General Hulusi Sayın Caddesi ile Süleyman Demiral Bulvarı kavşağında gerçekleşti. Ahmet Muhammet Demir’in kullandığı 07 BHE 545 plakalı motosiklet, görgü tanıklarının ifadesine göre kırmızı ışık ihlali yaparak kavşağa girdi. Bu sırada yoldan geçmekte olan Hazan E. tarafından kullanılan 07 VID 64 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet savruldu ve Demir ağır yaralandı.

Kırmızı ışık ihlali yapan motosikletli hayatını kaybetti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çevredekilerin ihbarı üzerine hızlıca müdahale etti. Motosiklet sürücüsü Ahmet Muhammet Demir ile otomobilde bulunan 8 yaşındaki Eymen E. ve 1 yaşındaki Ardem E. hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsünün hastaneye kaldırıldıktan sonra 2,31 promil alkollü olduğu tespit edildi. Tüm müdahalelere rağmen Demir hayatını kaybetti. Diğer yaralı çocukların tedavilerine ise hastanede devam edildi.

Yurt Odasında Çakmak Gazı Patlaması: 1 Öğrenci Ağır Yaralı Yurt Odasında Çakmak Gazı Patlaması: 1 Öğrenci Ağır Yaralı

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosiklet sürücüsünün kırmızı ışıkta durmayan bir araca çarptığı ve olay sonrası vatandaşların yardıma koştuğu anlar yer aldı. Ayrıca, çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedilen cep telefonu görüntülerinde, 112 ekiplerinin ağır yaralı Ahmet Muhammet Demir’e müdahale anları da belgelendi.

Başıboş Eşekler Trafik Kazasına Neden Oldu Başıboş Eşekler Trafik Kazasına Neden Oldu

Demir’in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak Gündoğmuş'a götürüldü. Genç adamın Akdeniz Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Bölümü'nde okuduğu öğrenildi.

Uyuşturucu parası için babası ve ağabeyini öldürdü Uyuşturucu parası için babası ve ağabeyini öldürdü

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA