Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, yerleşim alanlarına yakın bir boş arazide çıkan örtü yangını, çevredeki vatandaşlarda korku ve paniğe yol açtı.

Yerleşim Alanlarına Yakın Çıkan Yangın Korkuya Neden Oldu

Yolun Karşısına Geçerken Motor Sürücüsüne Araç Çarptı: 1 Ölü Yolun Karşısına Geçerken Motor Sürücüsüne Araç Çarptı: 1 Ölü

Yangın, Selçukbey Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle boş arazide yangın çıktı. Alevlerin ve dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, hemen yangına müdahale etmeye çalışırken, aynı zamanda 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundular.

Otomobil ve Kamyon Çarpıştı: 1 Kişi Ağır Yaralı Otomobil ve Kamyon Çarpıştı: 1 Kişi Ağır Yaralı

Yerleşim Alanlarına Yakın Çıkan Yangın Korkuya Neden Oldu

İhbarın ardından, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan alevlerin çevredeki binalara sıçramaması için itfaiye ekipleri yoğun bir çaba gösterdi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu alevler kontrol altına alındı; soğutma işlemleri sırasında iş makinelerinin de destek verdiği görüldü.

Motosiklet Sürücüsünü Havaya Savuran Kaza Kameralara Yansıdı Motosiklet Sürücüsünü Havaya Savuran Kaza Kameralara Yansıdı

Yerleşim Alanlarına Yakın Çıkan Yangın Korkuya Neden Oldu-2

Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kavşakta İki Otomobil Çarpıştı: Bir Sürücü Ehliyetsiz Çıktı Kavşakta İki Otomobil Çarpıştı: Bir Sürücü Ehliyetsiz Çıktı

Kaynak: IHA