Antalya’nın Manavgat ilçesinde, yola aniden fırlayan 91 yaşındaki bir adamın yaralanması sonucu motosiklet kazası meydana geldi.

Kaza, Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi’nde gerçekleşti. Motosiklet sürücüsü İbrahim Akbay, park halindeki araçların arasından geçerken marketten ekmek alan Hüseyin Yemez’in aniden yola çıktığını fark etti. Çarpmamak için direksiyonu kıran Akbay, motosikletini devirdi. Bu sırada yola düşen Hüseyin Yemez’in ayağı takılıp yere düştü ve yaralandı. Sürüklenen motosikletin sürücüsü İbrahim Akbay da kolundan hafif şekilde yaralandı.

Domuz eti çıkan firma 'Köfteci Yusuf' mu? Domuz eti çıkan firma 'Köfteci Yusuf' mu?

Olay yerine koşan çevredekiler, yaralı yaşlı adama yardım ederken, 112 Acil Sağlık ekipleri de müdahalede bulundu. Hüseyin Yemez, ambulansla hastaneye kaldırılırken, motosiklet sürücüsü Akbay kendisini iyi hissettiğini belirterek hastaneye gitmedi.

Cenaze töreninde şok! Tabuttan ses geldi, hastaneye kaldırıldı! Cenaze töreninde şok! Tabuttan ses geldi, hastaneye kaldırıldı!

İbrahim Akbay, olaya dair yaptığı açıklamada, “Amcayı son anda fark ettim. Şükürler olsun, amcaya vurmadım” dedi.

Yola fırlayan yaşlı adama çarpmamak için yaralanmayı göze aldı-1

İkinci Kaza da Meydana Geldi

Ambulansın yaralıya müdahale ettiği esnada caddede oluşan araç kuyruğu nedeniyle başka bir kaza daha gerçekleşti. Araç kuyruğunu geçmek isteyen Hakan Çelik, kullandığı 07 ABP 037 plakalı otomobiliyle ara sokağa girdi. Bu sırada İsmail Afacan’ın kullandığı bisiklet, Çelik’in otomobiline çarparak devrildi. Bisiklet sürücüsü de ayağından yaralandı ve olay yerinde 112 Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek hastaneye kaldırıldı.

Burdur'da Ters Yönde İlerleyen Otomobil, Öğrenciye Çarptı Burdur'da Ters Yönde İlerleyen Otomobil, Öğrenciye Çarptı

Alkollü sürücü dehşet saçtı:  2’si ağır 3 kişi yaralandı Alkollü sürücü dehşet saçtı: 2’si ağır 3 kişi yaralandı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal