Serdar Saatçı İmza İçin Trabzon’a Geldi! Serdar Saatçı İmza İçin Trabzon’a Geldi!

A Spor'da yayınlanan Transfer Raporu programında Zeki Uzundurukan'ın duyurduğu habere göre, Lille ile sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı, Galatasaray ile anlaştı. Uzun süredir adı Galatasaray ile anılan Yusuf Yazıcı, Fatih Terim döneminde de sarı-kırmızılı takımın transfer listesinde yer almıştı. Oyuncunun Avrupa'dan gelen teklifleri reddettiği ve kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediği öğrenildi.
Yusuf Yazıcı Galatasaray'da mı?-1Yusuf Yazıcı Neden Galatasaray'ı Seçti?
Yusuf Yazıcı'nın Galatasaray'ı tercih etmesindeki en önemli nedenlerden biri, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteği olduğu belirtiliyor. Genç yetenek, kariyerini daha da yukarı taşımak için Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde forma giymeyi tercih etti.
Zeki Uzundurukan: "Avrupa'dan da teklifler vardı ama Yusuf Yazıcı'nın kafasına yatan teklifler olmadı. Galatasaray'a gelmek ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor."
Zeki Uzundurukan Yusuf Yazıcı Galatasaray'da mı?
Uzundurukan'ın Açıklamaları Şu Şekilde
"Yusuf Yazıcı'nın Galatasaray ile anlaştığını duydum. Şu anda zaten Türkiye'de. Eşiyle Trabzon'da geziyorlar. Çok karakterli biri. Kafasında Galatasaray hep vardı. Fatih Terim döneminde de Galatasaray çok istemişti."

Kaynak: Haber Merkezi