Antalya'da emniyet güçleri, kaçak tütünle mücadele kapsamında 5 ilçede geniş çaplı operasyonlar düzenledi. Operasyonlar sonucunda, çok sayıda kaçak tütün ve ilgili ürünler ele geçirilirken, 15 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

5 İlçede Kaçak Tütün Operasyonu: 15 Şahsa Adli İşlem

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Alanya ve Manavgat ilçelerinde gerçekleştirdikleri operasyonlarla önemli bir başarıya imza attı. Operasyonlar, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Motosiklet ve Minibüs Çarpıştı: Bir Kişi Yaralandı Motosiklet ve Minibüs Çarpıştı: Bir Kişi Yaralandı

Narin olayında raporun ayrıntıları! Boynunda kanama... Narin olayında raporun ayrıntıları! Boynunda kanama...

A W290021 02

Ele Geçirilen Kaçak Tütün Ürünleri

Yapılan operasyonlarda, 225 bin 800 adet boş ve dolu makaron, 72 kilogram kıyılmış tütün, 41 bin 854 sigara sarma kağıdı, 720 paket gümrük kaçağı sigara, 311 adet elektronik sigara, 289 adet güneş gözlüğü, 99 adet TAPDK bandrolü, 10 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 1 sigara sarma makinesi ve 1 kompresör ele geçirildi.

Motosiklet Kazası: Genç Kadın Metrelerce Savruldu Motosiklet Kazası: Genç Kadın Metrelerce Savruldu

5 İlçede Kaçak Tütün Operasyonu: 15 Şahsa Adli İşlem

Adli İşlem Başlatıldı

Operasyonlar sonucunda, "5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet" suçundan toplam 15 şahsa adli işlem yapıldı. Emniyet, kaçak tütünle mücadelenin kararlılıkla süreceğini ve halk sağlığını koruma amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini açıkladı.

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Kaynak: IHA