Antalya'nın Aksu ilçesinde, 8 yaşındaki Hasan Hamza Yeşildağ, okul dönüşü bisikletiyle kaza geçirdi. Olay, Altıntaş Mahallesi Kardeş Kentler Caddesi'nde saat 16.00 sıralarında gerçekleşti. Okuldan çıkıp evine dönerken, cadde üzerinden gelen ve dönüş yapan bir beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybetti.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, küçük çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.

8 yaşındaki çocuğun okul dönüşünde feci ölümü-1

Acılı Aile Olay Yerinde Fenalık Geçirdi

Kaza haberini alan anne ve baba, olay yerine gelerek büyük bir şok yaşadı. Beton mikserinin sürücüsü, polis ekipleri tarafından güvenlik amaçlı olarak olay yerinden uzaklaştırıldı. Oğullarının hayatını kaybettiğini öğrenen aile, sinir krizi geçirdi. Acılı baba, "Daha kimlerin canı yanacak? İllaki benim kuzum mu gidecek?" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Alanya’da marka avukatları ile esnaf arasında arbede Alanya’da marka avukatları ile esnaf arasında arbede

Boşanma Sürecine Yenilik: Süre 1 Yıla İniyor! Boşanma Sürecine Yenilik: Süre 1 Yıla İniyor!

8 yaşındaki çocuğun okul dönüşünde feci ölümü-2

Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekipleri kazanın ardından inceleme başlattı. Hasan Hamza Yeşildağ’ın cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Küçük çocuğun bisikleti, kaza sonrası çekiciye yüklendi. Olay yerindeki meraklı kalabalığı uzaklaştırmakta polis ekipleri zorlandı.

Rojin Kabaiş’in Ölümü! Baba "Çocuğumun Başına Birileri Bir Şey Getirmiş" Dedi Rojin Kabaiş’in Ölümü! Baba "Çocuğumun Başına Birileri Bir Şey Getirmiş" Dedi

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA