Akbank 32 ve 35 Günlük Faiz Oranları

Akbank, müşterilerine sunduğu yeni faiz oranları ile piyasanın cazip seçeneklerinden biri haline geldi. 32 günlük vadeli hesaplarda yüzde 50’ye varan faiz oranı ile yatırımcılara ciddi kazanç fırsatları sunan banka, hoşgeldin faizi ile bir ay boyunca yüksek getiri imkanı sağlıyor.

Akbank’ın sunduğu bu faiz oranı ile 100.000 TL’lik bir yatırım, 32 gün sonunda 4.043,72 TL kazandırıyor. Aynı miktar para, 35 gün vadeli olarak tutulduğunda ise yüzde 50 faiz oranıyla toplamda 4.422,81 TL getiri sağlıyor.

Daha uzun vadeli yatırımları tercih edenler için de Akbank cazip seçenekler sunuyor. Örneğin, 100.000 TL’lik birikim ile 3 aylık vadeli bir hesap açan yatırımcılar, yüzde 49 faiz oranı ile 11.393,17 TL kazanç elde edebiliyor. Bu oranlar, piyasada yer alan diğer bankalara kıyasla oldukça avantajlı ve rekabetçi bir seviyede yer alıyor.

Akbank ayrıca, 1 yıl ve üzeri vadeli hesaplarda yüzde 2,5 stopaj avantajı, 181-365 gün arası vadelerde ise yüzde 5 stopaj avantajı sunuyor. Böylece yatırımcılar, yüksek faiz oranlarına ek olarak düşük vergi yükünden de faydalanarak daha fazla kazanç elde edebiliyor.

Konut Kredisi Faizlerinde Düşüş! İşte Yeni Fırsatlar... Konut Kredisi Faizlerinde Düşüş! İşte Yeni Fırsatlar...

Yatırım Fırsatlarını Değerlendirin

Faiz oranlarının yeniden yükseldiği bu dönemde, Akbank’ın sunduğu yüksek faizli vadeli mevduat hesapları, birikimlerini güvence altına almak ve kazanç sağlamak isteyen yatırımcılar için önemli bir fırsat sunuyor. Özellikle kısa ve uzun vadeli yatırımlar için sunduğu yüksek faiz oranları ile Akbank, yatırımcılara hem kısa vadede yüksek kazanç sağlama hem de uzun vadede birikimlerini büyütme imkanı tanıyor.

Akbank’ın vadeli hesapları, internet ve mobil bankacılık üzerinden kolayca açılabiliyor. Ayrıca, faiz oranlarından yararlanmak isteyen yatırımcılar, Akbank’ın şubelerine başvurarak da vadeli hesap açma işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Editör: Şule Akyol