Oscar ödüllü usta oyuncu Al Pacino, kariyeri boyunca yaşadığı maddi zorlukları ve sırf para kazanmak amacıyla bazı projelerde yer aldığını açıkladı.

84 yaşındaki aktör, "Sonny Boy" adlı anı kitabında, yaklaşık 10 yıl önce mali durumunun kötüleştiğini ve neredeyse hiç parası kalmadığını itiraf etti. Pacino, 2011 yılında çekilen "Jack and Jill" filminde rol almasının temel sebebinin maddi sıkıntılar olduğunu belirtti.

Al Pacino:

Pacino, "Bu sektörde bir film için 10 milyon dolar kazanıyorsanız, elinize geçen miktar aslında çok daha az. Avukatlar, temsilciler ve devlet kesintileriyle birlikte cebinizde kalan miktar giderek düşüyor. Çok para kazanmak, garip bir şekilde daha fazla kaybetmek anlamına geliyor," dedi.

Al Pacino:

"Jack and Jill" filminde Adam Sandler ve Katie Holmes ile birlikte yer alan Pacino, "Dürüst olmak gerekirse, bu filmi yalnızca parasız kaldığım için kabul ettim," diye ekledi. Sandler’ın ona sunduğu yüksek ücret, bu kararı almasının en büyük etkenlerinden biri oldu.

Kerimcan Durmaz'dan Kadınlarla Cinsellik Üzerine İtiraflar! Kerimcan Durmaz'dan Kadınlarla Cinsellik Üzerine İtiraflar!

C L D R Ho1Dw Uq Wl E Vej8E G Lw

Al Pacino, gençlik dönemindeki büyük kazançların artık elde edilemediğini ve rol bulmanın zorlaştığını da ifade etti. "Artık genç bir delikanlı değilim ve daha önce kazandığım paraları kazanmak mümkün değil," diyerek sektörün değişen dinamiklerine dikkat çekti.

Toptancı Halinde Fenalaşan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti Toptancı Halinde Fenalaşan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Al Pacino:

Son dönemlerde "Stand Up Guys," "The Irishman," "House of Gucci" ve "Hunters" gibi yapımlarda yer alan Pacino, hala sinemaya katkıda bulunmaya devam ediyor.

Tek yumrukla komalık olan çiçekçi hayatını kaybetti Tek yumrukla komalık olan çiçekçi hayatını kaybetti

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi