Antalya’da, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile kantin işletmecileri, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (AESOB) düzenlenen programda bir araya geldi. Toplantıda, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde kantinlerde gıda güvenliği, hijyen ve okul güvenliği gibi konular değerlendirildi.

Antalya’da Kantinciler ve Milli Eğitim Müdürleri Buluştu

Kantinlerde Sağlık ve Güvenlik Öncelikli Olmalı
AESOB Başkanı Adlıhan Dere, açılış konuşmasında kantinci esnafların sorumluluğuna dikkat çekerek, "Kendi çocuklarımıza yedirmediğimiz hiçbir ürünü öğrencilerimize yedirmemeliyiz. Kantinlerimizde çocuklarımızı zararlı maddelerden ve dışarıdan gelebilecek tehlikelerden korumalıyız. Bugüne kadar müdürlerimizle iş birliği içinde iyi işler başardık ve bu uyumu sürdürmek istiyoruz." dedi.

Anne ve kızı kira anlaşmazlığı yüzünden sokakta kaldı Anne ve kızı kira anlaşmazlığı yüzünden sokakta kaldı

Antalya’da Kantinciler ve Milli Eğitim Müdürleri Buluştu-1

Antalya’daki Kantin Sayısı 598’e Ulaştı
Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ise Antalya genelinde 598 kantin işletmesinin bulunduğunu belirtti. Kaygusuz, "Bizler çocuklarımızı kantinlerde sizlere emanet ediyoruz. Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçe milli eğitim müdürlerimizle toplantılar yaparak kantincilerden gelen talepleri değerlendirip, gerekli düzenlemeleri yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kepez Kültür Festivali’nde Akdeniz Ezgileri esti Kepez Kültür Festivali’nde Akdeniz Ezgileri esti

Antalya’da Kantinciler ve Milli Eğitim Müdürleri Buluştu

Gıda Güvenliği ve Hijyen Ön Planda
Toplantıda, kantinlerde sunulan ürünlerin hijyen standartları, okul güvenliği ve öğrencilere sunulacak hizmetlerin kalitesine yönelik detaylı değerlendirmeler yapıldı. Katılımcılar, karşılıklı görüş alışverişi ile sorunlara çözüm bulma noktasında fikir birliğine vardılar.

Alanya Belediyesi'nin asfalt çalışmaları devam ediyor Alanya Belediyesi'nin asfalt çalışmaları devam ediyor

Antalya’daki huzurevi yangınında hastaneye kaldırılan 2 kişiden acı haber Antalya’daki huzurevi yangınında hastaneye kaldırılan 2 kişiden acı haber

Kaynak: IHA