MHP MYK üyesi Prof. Dr. Aysun Bay, deprem bölgesindeki incelemelerini sürdürüyor. Malatya’daki temaslarını tamamlayarak Kahramanmaraş’a geçen Bay, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaretlerde Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve bakanlık yetkilileri de hazır bulundu.

Prof. Dr. Aysun Bay, Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulundu-1

Deprem Bölgesindeki Çalışmalar ve Yeni Projeler Değerlendirildi
Prof. Dr. Aysun Bay, Bakan Murat Kurum’dan bölgedeki son çalışmalar ve uygulanacak projeler hakkında bilgi aldı. MHP il ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde Bay, "MHP Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda deprem bölgesindeki illeri ziyaret ediyoruz. Amacımız, çalışmaları yerinde görmek ve eksiklikleri tespit ederek Genel Başkanımıza sunacağımız raporu hazırlamak. Milletimizin acısını yakından biliyorum, ben de bir depremzedeyim. Ziyaretlerime memleketim Malatya’dan başladım, tüm deprem bölgesini kapsayacak şekilde devam edeceğim," ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’ta 4 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş’ta 4 büyüklüğünde deprem

Prof. Dr. Aysun Bay, Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulundu-2

"Devletimiz Güçlü, Milletimiz Umutsuzluğa Kapılmasın"
Bay, devletin deprem bölgesindeki etkin çalışmalarına dikkat çekerek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin bölgeye gösterdikleri ilgi ortadadır. Devletimiz bu zor süreçten milletimizi en iyi şekilde çıkaracak güce ve iradeye sahiptir," dedi.

Naci Görür’den İstanbul İçin Kritik Deprem Uyarısı Naci Görür’den İstanbul İçin Kritik Deprem Uyarısı

Prof. Dr. Aysun Bay, Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulundu

Maceracı Yüzgeçler fuarda çocuklara unutulmaz bir gösteri sundu Maceracı Yüzgeçler fuarda çocuklara unutulmaz bir gösteri sundu

Konteyner Kentlerde STK ve Kurumlarla Görüşmeler Yapıldı
MHP heyeti, Kahramanmaraş’taki konteyner kentlerdeki yaşam koşullarını inceleyerek STK’lar ve ilgili kurumlarla görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, bölgede yapılması planlanan adımlar ve iyileştirme çalışmaları masaya yatırıldı.

Doğu Akdeniz’de kuvvetli yağış uyarısı Doğu Akdeniz’de kuvvetli yağış uyarısı

Kaynak: IHA