Survivor 2022’de tanışıp aşk yaşamaya başlayan Sude Burcu ve oyuncu Mert Öcal, evlilik yolunda büyük adımlar atıyor. Çift, hazırlıklarını hızla sürdürüyor ve mutlu günlerine sayılı günler kala heyecanlarını paylaşıyor.

Survivor Aşıkları Sude Burcu ve Mert Öcal Evleniyor

Nikah Tarihi Belli Oldu

Sude Burcu ve Mert Öcal, nikah masasına oturmak için 29 Eylül’de, Mert Öcal’ın doğum gününde karar kıldılar. Çift, iki yıl süren düğün hazırlıklarının ardından, bu özel günlerinde sade ve samimi bir tören gerçekleştirecek. Daha önce aile arasında yapılan nişan töreninde yüzüklerini takan çift, düğün hazırlıklarını son aşamaya getirdi.

Hülya Avşar’dan Merve taşkına kızlık sorusu Hülya Avşar’dan Merve taşkına kızlık sorusu

1200X675 Survivor Asiklari Mert Ocal Ile Sude Burcu Evleniyor Yengeniz Bu Yaz Esim Olacak 1719408090872

Düğün Detayları ve Heyecanlı Beklenti

Geçtiğimiz akşam bir markanın davetinde kamera karşısına geçen çift, düğün hazırlıkları hakkında heyecanlı açıklamalarda bulundu. Mert Öcal, "Sude’nin davul ve zurnayla işi yok, her konuda anlayışlı. Benim de öyle, fazla gürültü yapıp komşuları rahatsız etmeye gerek yok. Sadece düğünümüz olacak ve orada eğleneceğiz. 29 Eylül’de evleneceğiz. Bu tarih benim doğum günüm, iki yıl önce bu tarihte Sude’ye evlilik teklif etmiştim" dedi.

Burger King, Boykot Sebebiyle İsim ve Logosunu Değiştirdi Burger King, Boykot Sebebiyle İsim ve Logosunu Değiştirdi

Survivor Aşıkları Sude Burcu ve Mert Öcal Evleniyor

Mert Öcal Kimdir?

Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. 2004 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çekti. Aynı yıl Best Model of The World yarışmasında da birinci oldu. Mankenlik kariyerinde ulusal ve uluslararası birçok defile ve katalog çalışmasında yer aldı, başarılı bir model olarak tanındı.

Müge Anlı, Narin Güran İçin: “Bana Gelen Bilgiler Var Ama…” Müge Anlı, Narin Güran İçin: “Bana Gelen Bilgiler Var Ama…”

Kaynak: Haber Merkezi