Bakan Tunç, soruşturmada bazı kritik kamera görüntülerine ulaşıldığını ve soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirtti. İşte detaylar...

I M Qok4 Za4K2 O My Cl O0 K A

Soruşturmada Yeni Gelişmeler: Kamera Görüntüleri İnceleniyor

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma derinleştirilerek sürüyor. Bakan Tunç, yaptığı açıklamada soruşturmanın gizlilik içinde yürütüldüğünü ve elde edilen yeni kamera görüntülerinin incelendiğini duyurdu. Bu görüntülerin TÜBİTAK’a gönderildiği ve uzmanlar tarafından analiz edildiği belirtiliyor.

Narin Guran Cinayeti Sicak Gelisme Yuksel Guran Ve Salim Guran Tekrar Sorgulanacak

"Katil ya da Katiller Kısa Sürede Tespit Edilecek"

Bakan Tunç, soruşturma kapsamında bugüne kadar 268 kişinin ifadesinin alındığını ve 12 şüphelinin tutuklandığını söyledi. Özellikle DNA analizleri sonucunda bazı çakışmaların tespit edildiğini vurgulayan Tunç, katil ya da katillerin en kısa sürede adalete teslim edileceğini ifade etti. Ayrıca, elde edilen kanıtlar doğrultusunda suçluların en ağır cezaya çarptırılacağına dikkat çekti.

Narin Guran Cinayetinde Sok Gelisme 5671

12 Tutuklu ve 241 Tanık Var

Soruşturma kapsamında önemli bir ilerleme kaydedildiğini belirten Bakan Tunç, 27 şüpheli ve 241 tanığın ifadelerinin alındığını aktardı. Ayrıca, Narin’in amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar ve Narin’in annesi Yüksel Güran’ın da aralarında bulunduğu 12 kişinin tutuklandığını belirtti.

İki kadın engelli çobanı dövdü: O anları kaydetti İki kadın engelli çobanı dövdü: O anları kaydetti

Narin Guranin Babasinin Ifadesi Ortaya Cikti Esiniz Ile Selim Guran Arasinda Bir Iliski Olabilir Mi Sorusunu Cevapladi 17261776532318

Tavşantepe Mahallesi İmamına İdari Soruşturma

Soruşturma sırasında adı geçen Tavşantepe Mahallesi imamı R.K. hakkında ise uygunsuz görüntüler bulunduğu iddiasıyla idari soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan R.K., serbest bırakılmış ancak hakkında yürütülen idari soruşturma devam ediyor.

Narin Guran Cinayetinde Sir Perde Katiller Delilleri Boyle Sakladi Kj1V

Bakan Tunç: "Adaletten Kaçış Yok"

Son olarak, Bakan Tunç Narin Güran cinayetinin aydınlatılması için tüm imkanların seferber edildiğini ve soruşturmanın en kısa sürede sonuçlanacağını belirtti. Bakan, adaletin yerini bulacağını ve suçluların hak ettikleri cezaya çarptırılacağını vurguladı.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Haber Merkezi