Bucaklı profesyonel futbolcu İsmail Kayalı, İnegölspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İnegölspor'un kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı açıklamalarda bulundu. Arıcı, bu transferin kulübün sezon başındaki ilk dış transferi olduğunu ve teknik direktörün raporu doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirtti.

İsmail Kayalı Trnasfer (2)

Arıcı, “İsmail Kayalı, Orduspor 1967’den transfer ettiğimiz sağ bek oyuncumuz oldu. Kendisi önceki kulüplerinde üst üste 3 kez play-off oynama başarısı gösterdi. Bu başarının, İnegölspor'da da devam edeceğine inanıyoruz. Anlaşmanın hem kulübümüze hem de İsmail kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İsmail Kayalı Trnasfer (3)

E-Devlet'e Yeni IBAN Sorgulama Özelliği: Tüm Banka Bilgileri Tek Ekranda! E-Devlet'e Yeni IBAN Sorgulama Özelliği: Tüm Banka Bilgileri Tek Ekranda!

İsmail Kayalı ise, “İnegölspor gibi büyük bir kulüpte oynamak benim için büyük bir mutluluk. Takımıma en iyi şekilde katkıda bulunacağım ve üzerime düşeni yapacağım. Anlaşmanın hem şahsıma hem de İnegölspor’a hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İsmail Kayalı Trnasfer (1)

Kaynak: Haber Merkezi