Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, bir genç camdan çıkarak polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı. 29 yaşındaki şahıs, 3 saatlik çabanın ardından ikna edilerek indirildi.

Olay, Muratpaşa Mahallesi 563 sokakta bulunan 4 katlı bir binanın en üst katında gerçekleşti. İddialara göre, madde bağımlısı olduğu belirtilen genç, annesiyle tartıştıktan sonra evinin camına çıktı. Annesinin ve apartman sakinlerinin ikna çabalarına rağmen camdan inmeyen genç için 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi verildi.

Yaraladığı kardeşini merak etti, hastanede yakalandı Yaraladığı kardeşini merak etti, hastanede yakalandı

20241009Aw304307

Kısa sürede olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, güvenlik amacıyla gencin bulunduğu noktaya şişme yatak açtı. Polis, şahsı ikna etmek için uzun süre çalıştı. Genç, zaman zaman ekiplerle sohbet ederken, çevredeki izleyicilere de öfkelenerek sözlü atışmalara girdi.

Yola fırlayan yaşlı adama çarpmamak için yaralanmayı göze aldı Yola fırlayan yaşlı adama çarpmamak için yaralanmayı göze aldı

Yaklaşık 3 saat süren ikna çabasının ardından, genç bulunduğu yerden indirilerek polis merkezine götürüldü. Olay, ekiplerin profesyonel müdahalesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Adliye önünde motosikletler çarpıştı: 3 yaralı Adliye önünde motosikletler çarpıştı: 3 yaralı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal