Ünlü oyuncu Cemre Baysel, "Ben Bu Cihana Sığmazam" ve "Ne Gemiler Yaktım" gibi projelerdeki performansıyla dikkat çekerken, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla da yine gündem oldu.

Cemre Baysel’den İddialı Pozlar! Saten Elbisesiyle Göz Kamaştırdı-2

"Bazı Duygular" dizisinde partneri Aytaç Şaşmaz ile yaşadığı aşk, birçok hayranı tarafından ilgiyle takip ediliyordu. Çift, ilişkilerini gözlerden uzak sürdürmeyi tercih etse de, sürpriz bir şekilde ayrıldıklarında hayranlarını şaşırtmıştı.

Arda Güler’in Takım Arkadaşı Endrick’ten Şaşırtan Evlilik Kararı Arda Güler’in Takım Arkadaşı Endrick’ten Şaşırtan Evlilik Kararı

Cemre Baysel’den İddialı Pozlar! Saten Elbisesiyle Göz Kamaştırdı

Ayrılığın Ardından Barıştılar

Bir buçuk yıllık ayrılığın ardından, Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz geçtiğimiz aylarda barıştıklarını açıkladı. Aytaç Şaşmaz, 4 Ağustos'ta 26. yaş gününü kutlarken, "Doğum günümü kutlayan herkese sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız" ifadelerini kullanmıştı. Baysel ise bu paylaşıma "Asıl sen iyi ki varsın" yorumunu yaparak duygularını dile getirmişti.

Dursun Aydın Özbek'ten Atilla Karaoğlan Atamasına Tepki Dursun Aydın Özbek'ten Atilla Karaoğlan Atamasına Tepki

Cemre Baysel’den İddialı Pozlar! Saten Elbisesiyle Göz Kamaştırdı

İddialı Paylaşımlar ve Beğeni Yağmuru

Cemre Baysel, özel hayatıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Son olarak Instagram'da derin göğüs dekolteli beyaz saten elbisesiyle verdiği iddialı pozlar dikkat çekti. Baysel’in bu gönderisine hayranlarından yoğun beğeni geldi. Sevenleri, "Bu nasıl bir güzellik?", "Aytaç görmesin!", "Çok doğal bir güzellik", "Aynı bir melek" gibi yorumlarla onu övgüyle karşıladı.

Türk Dünyası, 34 Harfli Ortak Türk Alfabesi Üzerinde Uzlaştı Türk Dünyası, 34 Harfli Ortak Türk Alfabesi Üzerinde Uzlaştı

Cemre Baysel’den İddialı Pozlar! Saten Elbisesiyle Göz Kamaştırdı

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Kaynak: Haber Merkezi