Denizli'nin Çivril ilçesinde üzücü bir olay meydana geldi. 71 yaşındaki Ahmet Çolak, bahçesindeki ceviz ağacından ceviz silkelemek için çıktığı sırada düşerek hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Gürpınar Mahallesi'nde gerçekleşti. Ailesiyle birlikte kahvaltı yaptıktan sonra bahçesine giden Çolak, ceviz ağaçlarının altında geçirdiği talihsiz anlarla hayatını kaybetti. Ailesi, kendisinden uzun süre haber alamayınca durumu kontrol etmek için bahçeye gitti. Çolak’ı yerde hareketsiz halde bulan eşi ve çocukları hemen 112 Acil Sağlık Merkezi’ni aradı.

İki otomobil çarpıştı, fenalaşan sürücü hastaneye kaldırıldı İki otomobil çarpıştı, fenalaşan sürücü hastaneye kaldırıldı

Kuryenin ölümüne neden olan alkollü sürücüye 5 yıl hapis Kuryenin ölümüne neden olan alkollü sürücüye 5 yıl hapis

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet Çolak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Çolak'ın cenazesi Çivril Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

23 yaşındaki Ahmet’i arama çalışmalarından sonuç çıkmadı 23 yaşındaki Ahmet’i arama çalışmalarından sonuç çıkmadı

Ahmet Çolak, Gürpınar Mahallesi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Ailesi, bu trajik olay nedeniyle derin bir üzüntü içerisinde. Ceviz toplamak için gittiği bahçesinde yaşamını yitiren Çolak, akıllarda güzel anılarla kalacak.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal