Denizli’nin Tavas ilçesinde, 31 Temmuz Çarşamba günü meydana gelen korkunç cinayette, üç çocuk annesi Müge Elbeli'nin (34) işkence edilerek öldürülmesiyle ilgili olarak kocası M.A.E. (37) tutuklandı. Olayın diğer şüphelileriyle ilgili yargılama süreci de devam ediyor.

Müge Anlı, Narin Güran İçin: “Bana Gelen Bilgiler Var Ama…” Müge Anlı, Narin Güran İçin: “Bana Gelen Bilgiler Var Ama…”

Burdur'daki korkunç cinayetin perdesi aralandı: 7 kişi tutuklandı! Burdur'daki korkunç cinayetin perdesi aralandı: 7 kişi tutuklandı!

Olayın Detayları Nedir?
Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi’nde, Hanımlar Sokak’taki müstakil evde meydana gelen olayda, Müge Elbeli’nin elleri ve ayakları iple bağlanmış, ardından işkence edilerek ve bıçaklanarak öldürülmüş olduğu tespit edildi. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından jandarma ve sağlık ekipleri, kadının cansız bedenini evin salonunda buldu. Yapılan otopsi sonucunda Elbeli'nin vücudunda darp ve yara izleri bulundu.

B B1R6Hey

Kimler Gözaltına Alındı ve Ne Oldu?
Cinayetle ilgili olarak Müge Elbeli’nin kocası M.A.E. ile A.K., S.S. ve F.Y. gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgularının ardından şüpheliler Tavas Adliyesine sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan M.A.E., “kasten adam öldürme” suçundan tutuklandı. Diğer üç şüpheliden F.Y. hakkında adli kontrol kararı verilirken, A.K. ve S.S. serbest bırakıldı.

15 yaşındaki çocuk çakmak gazı içti, arkadaşını öldürdü 15 yaşındaki çocuk çakmak gazı içti, arkadaşını öldürdü

Olayın Arka Planı Ne?
Cinayetin aile içi bir anlaşmazlık veya kişisel bir neden sonucu gerçekleşip gerçekleşmediği henüz netlik kazanmadı. Olayın detayları ve suçun motive eden sebepler hakkında daha fazla bilgi, yargı süreci ilerledikçe açıklığa kavuşacaktır.

Denizli'de İşkence ile Öldürülen Kadının Kocası Tutuklandı-1

Tutuklamalar ve Yargı Süreci Nasıl Devam Ediyor?
M.A.E.'nin tutuklanmasının ardından, diğer şüphelilerle ilgili adli süreçler devam ediyor. F.Y. hakkında adli kontrol kararı verilmesi ve diğer iki kişinin serbest bırakılması, yargının deliller ve şüphelilerin rolü hakkında yaptığı değerlendirmeyi yansıtıyor. Olayın tüm ayrıntıları ve suçlu olan kişilerin cezası, mahkeme süreci tamamlandığında netleşecek.

Denizli Cezaevi Zehirlenmesi Denizli Cezaevi Zehirlenmesi

Kaynak: Haber Merkezi