Geçen haftanın analizi, Yerel seçimler tamamlandıktan sonra önce Ramazan Bayramımızı ve daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Yerel basından takip edebildiğimiz kadarıyla Bucak Belediyesinin düzenlediği uçurtma şenliği çok güzel oldu. Halkımızın ve çocuklarımızın katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Yine geçen hafta Bucak'lı başarılı sanayicilerimizin katılımıyla İzmir'de güzel bir fuar etkinliği gerçekleşti. 

Öncelikle Bucak'lı sanayicilerimizi tebrik ediyorum. Gerek başarılı çalışmaları gerekse üretim, istihdam ve bölgemize sağladıkları katma değer sebebiyle gurur kaynağımız oldular. Yine aynı fuara iktidar olsun, muhalefet olsun siyasetçilerin de katılması iş adamlarımıza destek açısından önemli bir işarettir.

ARTIK HİZMET ZAMANI

Yerel seçimler tamamlandı. Kazanan belediye başkanları artık parti rozetlerini çıkarıp Türkiye Bayrağı rozetini yakalarına asmalıdır. 

Artık hizmet zamanı...

Artık seçilen yönetimler,

Yerel seçimler gergin geçse de, bir an önce bu agresif ruh halinden uzaklaşıp hizmete odaklanmalıdır.

Seçimler boyunca ortalığı karıştıran fanatik troller, seçimler bitincede ortalığa fitne ve fesat yaymaya devam ederler. 

Onların işi bu!!!

Tamam kardeşim Belediye başkanına destek vermişsin. Sağol varol...

Artık senin görevin bitti. Bırak Belediye yönetimi kendi işini yapsın. 

Bu tür kişiler 5 senede bir ortaya çıkar, seçimler boyunca ortalığı gerer ve seçimler bitincede milleti birbirine düşürmeye çalışırlar. Belediye başkanı ve yönetimine gerek Sosyal medyadan algı yaparak gerekse birebir baskı yaparak kin ve nefret saçarlar.

Yapmayın, yapmayın yapmayın!!!

Ben bunları birebir yaşadığım için 15 yıllık Belediye Başkanlığı tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Örneğin;

Bucak'ta genç bir bayan arkadaşımız belediye başkanı seçildi. Hepimiz gurur duyduk ve Hülya kardeşimizi çok sevdik. Sosyal medyadan takip ettiğimiz kadarıyla da Hülya başkanımızı partili partisiz herkes makamında ziyaret edip başarı dileklerini sunuyor. Hülya kardeşimi bende ziyaret ettim. Kısacık görüşmemiz sırasında Bucak'lı hemşerilerimize bir an önce hizmete başlamayı istediğini ve hemen su sorununu çözmeyi arzuladığını söyledi.

Ben şahsen Burdur Milletvekillerimizin üçünün de Sayın Gümüş'e çok yardımcı olacaklarını düşünüyorum. 

Sayın Gümüş ve yönetimine naçizane tavsiyem...

Seçim sonrası gerginlik yaratmak isteyen fanatik trollere asla kulak asmayın...

İşinize bakın...

Ufak işlerle uğraşmayın. Büyük mega projeler peşinde olun...

Yine aynı şekilde Kızılkaya'da halkımız Belediye başkanı ve yönetimine yüzde seksene yakın oranda destek verdi. Önceki yazılarımda da bahsetmiştim. Bu oy'un ağırlığı ve sorumluluğu çok büyüktür. Bu yüzden yönetim olarak, kendi partiniz içerisindeki fanatik trollerin fitne ve fesat isteklerine kulaklarınızı tıkayın. 

İşinize odaklanın.

Bu tür fitne ve fesat çıkarmak isteyen kişilerden de uzaklaşın!!!

Bu tür insanlara da,

Açıklama yaparak zamanınızı boşa harcamayın. 

Unutmayın ki!

Bu tür insanlar sadece duymak istediklerini duyarlar...

FAZLADAN İZAHAT, LİSANEN KABAHATTİR