Ecrin Su Çoban, son günlerde Discord platformunda dolandırıcılık ve şantaj iddialarıyla gündeme geldi. Sosyal medyada hızla yayılan bu suçlamalar, genç fenomenin takipçileri ve kamuoyu tarafından merakla takip ediliyor. Peki, Ecrin Su Çoban kimdir ve bu olayın detayları nelerdir?

Ecrin Su Çoban Kimdir? Discord Olayı Nedir? Açıklama Geldi!

Teröristlerin başına konulan ödül miktarına yüzde 100 zam yapıldı! Teröristlerin başına konulan ödül miktarına yüzde 100 zam yapıldı!

Ecrin Su Çoban Kimdir?

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli'de doğmuştur. 2018 yılında katıldığı "O Ses Çocuklar" yarışmasıyla tanınan Çoban, bu yarışmada Nil Karaibrahimgil’in "Kanatlarım Var Ruhumda" şarkısını seslendirmiştir. Yarışmanın çeyrek finalinde Atiye’nin "Ya Habibi" ve yarı finalde Gökçe’nin "Tik Tak" şarkılarını söyleyen Ecrin, finalde elenmiştir. 2019 yılında "Afili Aşk" dizisinde Aslı Demirer ile birlikte "Afili Aşk" şarkısını seslendirmiş ve aynı yıl "Masal Şatosu: Sihirli Davet" filmi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Ecrin Su Çoban Kimdir? Discord Olayı Nedir? Açıklama Geldi!-1

Discord Dolandırıcılığı İddiaları Nedir?

Ecrin Su Çoban, Discord üzerinden bazı gruplarla bağlantılı olduğu ve bu gruplarda insanlara şantaj yaptığı iddialarıyla gündeme gelmiştir. Bu durum, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Çoban ve avukatı iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirterek suç duyurusunda bulunduklarını açıkladılar. Avukatları, müvekkillerinin haksız yere hedef alındığını ve hukuki sürecin başlatıldığını vurguladı.

A Milli Takım Aday Kadroda Değişiklik ve Tecavüz Tartışması A Milli Takım Aday Kadroda Değişiklik ve Tecavüz Tartışması

Ecrin Su Çoban Kimdir? Discord Olayı Nedir? Açıklama Geldi!

Ecrin Su Çoban’ın Açıklaması

Çoban, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Hakkımda ortaya atılan tamamı asılsız ve hayal ürünü olan iddialara itibar etmeyiniz. Bu iddiaları ortaya atanlar hakkında ailemle birlikte suç duyurusunda bulunduk. Gerekli açıklamayı avukatım ile birlikte detaylı bir şekilde vereceğimiz bilmenizi isterim." dedi.

Domuz eti skandalının ardından, Köfteci Yusuf'tan açıklama Domuz eti skandalının ardından, Köfteci Yusuf'tan açıklama

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi