Motosiklet Kazası: Genç Kadın Metrelerce Savruldu Motosiklet Kazası: Genç Kadın Metrelerce Savruldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cittaslow Türkiye Koordinatörü Muhittin Böcek, "Sakin Şehirler Ağı" olarak bilinen Uluslararası Belediyeler Birliği Cittaslow'a üye ve aday belediye başkanlarıyla Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bir araya geldi. Toplantıya ev sahipliği yapan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Cittaslow Türkiye Ağı'nın genel değerlendirmesini gerçekleştirdi.

Eğirdir'de Sakin Şehirler Toplantısı Gerçekleşti

Başkan Böcek, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, belediyelerin yurt dışında tanınırlığını artırmak için farklı ülkelerle iş birliği yapmanın önemine vurgu yaptı. Cittaslow ağının, dünya genelindeki 301 şehirle güçlü bir belediye ağı oluşturduğunu belirten Böcek, “Bu ağın bir parçası olmak, kentlerimizin çevresel, kültürel ve toplumsal değerlerini korumak adına büyük bir fırsat sunuyor” dedi.

Antalya'nın 800 Yıllık Mahallesi, Avrupalı Turistlerin Yeni Gözdesi Antalya'nın 800 Yıllık Mahallesi, Avrupalı Turistlerin Yeni Gözdesi

A W290236 03

Cittaslow Türkiye ofisinin kurulduğunu, personellerin görevlendirildiğini ve iletişim kanallarının güncellendiğini ifade eden Böcek, yerel kimlikleri koruyarak yaşam kalitesini artırma hedefinde kararlı olduklarını belirtti. Ayrıca, yeni üye ilçelerin katılımıyla bu hedeflerin daha güçlü bir şekilde gerçekleştirileceğinin altını çizdi.

Burdur-Antalya Karayolunda Feci Kaza: 4 Kişi Yaralandı Burdur-Antalya Karayolunda Feci Kaza: 4 Kişi Yaralandı

Eğirdir'de Sakin Şehirler Toplantısı Gerçekleşti

Toplantı sırasında, Cittaslow Türkiye Ağı’na üye belediyelerin faaliyetleri ve aday belediyelerin süreçleri değerlendirildi. Aday belediyelere yapılan teknik geziler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Böcek, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’e ev sahipliği için teşekkür etti. Toplantının ardından katılımcılar, Eğirdir’de teknik bir gezi ve inceleme gerçekleştirdi.

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Kaynak: IHA