Burdur'un Gölhisar ilçesinde, husumet yüzünden kurşun yağmuruna tutulan baba ve oğlu Denizli'de son yolculuklarına uğurlandı. Eşi ve evladını kaybeden Ayfer Tin'in feryatları, cenaze törenine katılanların yüreklerini dağladı.

Eşi ve evladı kurşunlanan kadının feryatları yürekleri dağladı

AK Parti Burdur'da bir ayrılık daha! AK Parti Burdur'da bir ayrılık daha!

Olay, dün akşam saat 19.00 sularında Gölhisar ilçesi Konak Mahallesi'nde meydana geldi. Ramazan Tin ve oğlu Muharrem Tin, alacak verecek meselesi yüzünden husumetli oldukları Metin K. tarafından hedef alındı. Metin K., 07 BST 882 plakalı otomobiliyle Muharrem Tin'in iş yerinin önüne geldi. Burada, elinde pompalı tüfek bulunan Metin K., baba ve oğlunu vurduktan sonra hızla olay yerinden kaçtı. Ramazan Tin olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Muharrem Tin hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eşi ve evladı kurşunlanan kadının feryatları yürekleri dağladı

Metin K., olaydan sonra Tefenni ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kurşunların hedefi olan baba ve oğulun cenazeleri, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaskla kamufle olarak iş yerine kurşun yağdırdılar Kaskla kamufle olarak iş yerine kurşun yağdırdılar

A W280959 01

Cenaze Töreni Nasıl Gerçekleşti?
Bugün öğlen saatlerinde, Ramazan Tin'in kızı ve yakınları tarafından teslim alınan cenazeler, Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı Ayaz Mahallesi'ne getirildi. Burada, mahalle meydanında kılınan cenaze namazlarının ardından Ramazan Tin ve oğlu yan yana toprağa verildi. Cenaze töreninde, Ramazan Tin'in eşi Ayfer Tin'in feryatları duygusal anlara neden oldu. Ayfer Tin’i yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Burdur'daki silahlı saldırıda baba ve oğul can verdi Burdur'daki silahlı saldırıda baba ve oğul can verdi

Eşi ve evladı kurşunlanan kadının feryatları yürekleri dağladı

Metin K.’nın Yakalanma Süreci Nasıl Gerçekleşti?
Olayın ardından kaçan Metin K., polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu Tefenni ilçesinde kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Metin K., adli süreç için gerekli işlemler yapılmak üzere ilgili birimlere teslim edildi.

Burdur'da baba ve oğlunun katil zanlısı adliyeye sevk edildi Burdur'da baba ve oğlunun katil zanlısı adliyeye sevk edildi

Kaynak: IHA