Antalya’nın Serik ilçesinde, eski çalıştığı iş yerinden aldığı kamyonetle 90 kilometre boyunca gezerek aracı geri bırakan şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 motosiklet çarpıştı: 1 kişi yaralandı 2 motosiklet çarpıştı: 1 kişi yaralandı

Olay, 3 Ekim Perşembe gecesi Akçaalan Mahallesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, kimliği henüz açıklanmayan bir şahıs, eski çalıştığı ahşap doğrama atölyesine giderek park halindeki kamyoneti alıp gezintiye çıktı. Yaklaşık 90 kilometre yol katettikten sonra sabaha karşı aracı iş yerine yakın bir bölgede bırakarak kayıplara karıştı. Olayın detayları, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Eski İş Yerinden Kamyoneti Alıp Gece Turu Yapmıştı, Serbest Bırakıldı-1

Sabah saatlerinde iş yerine gelen sahibi, kamyonetin dışarıda olmadığını fark etti. Araç takip sistemi ve güvenlik kameralarını inceleyince, aracın eski çalışanı tarafından alındığını ve maddi hasar ile geri bırakıldığını tespit etti. Y.A., 100 bin TL zararı olduğunu belirterek polis ekiplerine şikayette bulundu.

Burdur’da yabancı uyruklu şahıs çalıştığı çiftlikte ölü bulundu Burdur’da yabancı uyruklu şahıs çalıştığı çiftlikte ölü bulundu

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatarak güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin 27 yaşındaki E.D. olduğunu belirledi. E.D.'nin, kamyoneti bıraktıktan sonra iş yerine ait bir motosikletle de gezinti yaptığı ortaya çıktı.

Polis memuruna cadde ortasında pompalı tüfekle saldırı Polis memuruna cadde ortasında pompalı tüfekle saldırı

E.D., dün yakalanarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, E.D.’yi adli kontrol şartıyla serbest bırakma kararı aldı.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA