Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-25 sezonunun ikinci maçında Yalovaspor Basketbol’a konuk oluyor. Mücadele, 12 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’de 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek ve beIN Sports'tan canlı yayınlanacak. Maçı, hakem trio Hüseyin Çelik, Polat Parlak ve Mesut Öztürk yönetecek.

23 yaşındaki Ahmet’i arama çalışmalarından sonuç çıkmadı 23 yaşındaki Ahmet’i arama çalışmalarından sonuç çıkmadı

Fenerbahçe Beko’nun Son Durumu

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonundaki ikinci maçında 10 Ekim Perşembe günü Anadolu Efes ile karşılaştı ve rakibini 78-83 mağlup ederek başarılarına devam etti. Bu karşılaşmada Bonzie Colson 16, Wade Baldwin 15, Nigel Hayes-Davis ve Arturs Zagars ise 11’er sayı üretti.

İki otomobil çarpıştı, fenalaşan sürücü hastaneye kaldırıldı İki otomobil çarpıştı, fenalaşan sürücü hastaneye kaldırıldı

Takım, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk maçında 6 Ekim Pazar günü Onvo Büyükçekmece Basketbol'u 97-85’lik skorla geçerek lige galibiyetle başladı. Bu maçta Sertaç Şanlı 21, Melih Mahmutoğlu 20 ve Arturs Zagars 19 sayı kaydetti. Fenerbahçe Beko’da Scottie Wilbekin’in sakatlığı bulunuyor.

829X469 Fenerbahce Beko 89 78 Monaco Mac Sonucu Ozet Fenerbahce Beko Monaco Mac Ozeti Izle Thy Euroleague Maci 1714593312805

Yalovaspor Basketbol’un Son Durumu

Yalovaspor Basketbol, Hakan Yavuz’un antrenörlüğünde mücadele ediyor ve kadrosunda şu isimleri barındırıyor:

Deniz Undav Fırtınası: Almanya, Bosna Hersek'i 2-1 Yendi Deniz Undav Fırtınası: Almanya, Bosna Hersek'i 2-1 Yendi
  • Guardlar: Wes Clark, Boran Güler, Kadir Bayram, Ege Özçelik
  • Forvetler: Travis McConico, Martin Peterka, Çağatay Özkan, Mert Can Yılmam
  • Pivotlar: Egemen Güven, Melih Kapucu

Yalovaspor, sezonun ilk maçında 6 Ekim Pazar günü Anadolu Efes’e 100-59 mağlup oldu. Bu karşılaşmada Martin Peterka ve Travis McConico 13’er sayı üretti.

Ceviz Ağacından Düşen Adam Hayatını Kaybetti Ceviz Ağacından Düşen Adam Hayatını Kaybetti

Geçmiş Karşılaşmalar

Fenerbahçe Beko, Yalovaspor ile lig tarihinde oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Takım, bu maçı da kazanarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi