Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Manchester United ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde iki önemli sakatlık haberi aldı. Sarı-lacivertli kulüp, Cengiz Ünder ve Jayden Oosterwolde'nin durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe'ye Manchester United Maçı Öncesi Sakatlık Şoku

Beşiktaş’a Mert Günok’tan Kötü Haber: Derbide Oynayamayacak Beşiktaş’a Mert Günok’tan Kötü Haber: Derbide Oynayamayacak

Kulüpten yapılan açıklamada, Cengiz Ünder’in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık olduğu, Jayden Oosterwolde’nin ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edildiği bildirildi.

Fenerbahçe, sakatlıkların ardından oyuncuların sağlık durumuna ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Profesyonel Futbol A Takımımızda yaşanan sakatlıklar neticesinde MR görüntülemeleri yapılan oyuncularımızdan Cengiz Ünder’in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde’nin sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edilmiştir."

RTÜK Başkanı Şahin'den FETÖ Elebaşı Gülen ile İlgili Açıklama RTÜK Başkanı Şahin'den FETÖ Elebaşı Gülen ile İlgili Açıklama

Fenerbahçe'ye Manchester United Maçı Öncesi Sakatlık Şoku-1

Cengiz Ünder'in yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı, Jayden Oosterwolde'nin ise 7 ay süresince forma giyemeyeceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Manchester United ile oynayacağı maç ise 24 Ekim 2024 tarihinde, saat 22:00'de gerçekleştirilecek. Bu sakatlıklar, takımın hazırlıklarını ve maç planlarını olumsuz etkileyebilir.

Gülse Birsel'den Vural Çelik'e Veda Mesajı: Hemen Sildi Gülse Birsel'den Vural Çelik'e Veda Mesajı: Hemen Sildi

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi