Gülse Birsel, uzun yıllar birlikte çalıştığı ve 17 Ekim'de vefat eden Vural Çelik için sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı. Ancak bu mesaj, bazı tepkilerin ardından kısa sürede silindi.

Gülse Birsel'den Vural Çelik'e Veda Mesajı: Hemen Sildi-1

Vural Çelik, "Avrupa Yakası" dizisinde canlandırdığı Kubilay karakteriyle tanınan başarılı bir oyuncuydu. Birsel, sosyal medya gönderisinde, Çelik’in cenazesine katılamadığını belirtti ve veda mesajında, "Cenazelere gidemiyorum. Bu düzenin oluşturulmasında hepimiz sorumluyuz," ifadelerini kullandı.

Havalimanında Rus annenin doğurduğu bebek klozette bulundu Havalimanında Rus annenin doğurduğu bebek klozette bulundu

Gülse Birsel'den Vural Çelik'e Veda Mesajı: Hemen Sildi

Paylaşımında Çelik’in setteki eğlenceli ve çocuksu ruhunu anlatarak, aralarındaki özel bağı vurguladı. Ancak mesajı, gelen eleştiriler nedeniyle kaldırmak zorunda kaldı.

RTÜK Başkanı Şahin'den FETÖ Elebaşı Gülen ile İlgili Açıklama RTÜK Başkanı Şahin'den FETÖ Elebaşı Gülen ile İlgili Açıklama

Gülse Birsel'den Vural Çelik'e Veda Mesajı: Hemen Sildi

Şenay Gürler'den Destek Açıklaması

Yavuz Bingöl'ün Düğün Davetiyesi Ortaya Çıktı! Yavuz Bingöl'ün Düğün Davetiyesi Ortaya Çıktı!

Gülse Birsel’e yönelik tepkiler üzerine sessizliğini bozan Şenay Gürler, sosyal medya üzerinden destek mesajı paylaştı. Gürler, "Gülse, Vural’ın erken ölümü nedeniyle suçlanmamalı. Bu tür suçlamalar saygısızlıktır," dedi. Ayrıca, "Avrupa Yakası"nın dinamiklerine dikkat çekerek, ayrılıklar ve iş ilişkileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş’a Mert Günok’tan Kötü Haber: Derbide Oynayamayacak Beşiktaş’a Mert Günok’tan Kötü Haber: Derbide Oynayamayacak

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi