FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü sonrası, 15 Temmuz darbe girişiminde darbeci generali etkisiz hale getirerek şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in Niğde’nin Çukurkuyu beldesindeki kabri ziyaret ediliyor. Vatandaşlar, Halisdemir’in kabri başında dua ederek, şehidin hatırasını yad ediyor.

Gülen'in ölüm haberi, 15 Temmuz'da darbecilere karşı direnişin simge isimlerinden biri olan Halisdemir'in kabri ziyaretlerinin artmasına neden oldu. Ziyaretçiler, Halisdemir’in nişanlısı ve ailesiyle birlikte kabrini ziyaret ederek, dua etme fırsatı buldu.

008 2024 02 Ekim 18 Ekim 008 20241021 2 66050421 105881884

Ziyaret sırasında Efe Kahveci, "15 Temmuz'un kahramanı Halisdemir'i böyle bir günde anmak bize farklı duygular yaşatıyor," diyerek, şehitler için dua ettiklerini belirtti. Yunus Emre Pehlivan ise, "Fetullah Gülen'in ölmesi bizim için aslında milli bir bayram," ifadelerini kullandı.

Muğlalı Boksör Kızlar, Avrupa'da Büyük Başarı Elde Etti Muğlalı Boksör Kızlar, Avrupa'da Büyük Başarı Elde Etti

Yenidoğan çetesi nasıl çökertildi? Bakan Memişoğlu açıkladı Yenidoğan çetesi nasıl çökertildi? Bakan Memişoğlu açıkladı

FETÖ Elebaşı Gülen’in Ölümünün Ardından Şehit Halisdemir’in Kabri Ziyaret Ediliyor

Şehidin kabrine ailesiyle gelen Serap Coşkun, Bursa'da yaşadığını ve Gülen’in ölüm haberinin ardından Halisdemir’in kabrini ziyaret ettiklerini söyledi. Coşkun, "Kaç senedir Halisdemir'in acısını yaşıyoruz. Ben de evlatlarımın onun gibi karakterde olmasını istiyorum. Bunun için dua etmeye geldim," şeklinde konuştu.

Yangında 50 Hayvanı Telef Olan Besici Kadın Gözyaşlarına Boğuldu Yangında 50 Hayvanı Telef Olan Besici Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

FETÖ Elebaşı Gülen’in Ölümünün Ardından Şehit Halisdemir’in Kabri Ziyaret Ediliyor

Bülent Coşkun ise yıllardır Halisdemir’in kabrini ziyaret etmek istediğini, ancak bugüne nasip olduğunu vurguladı. FETÖ elebaşının ölümünün ardından yüreklere bir nebze su serpildiğini belirten Coşkun, "Hesap verecekler, inşallah şehidimizin ruhu şad olur," dedi.

Galatasaray’da Yunus Akgün'e Derbi Öncesi PFDK Şoku! Galatasaray’da Yunus Akgün'e Derbi Öncesi PFDK Şoku!

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi