Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı! İşte gözaltı sebebi Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı! İşte gözaltı sebebi

Ölüm haberi, FETÖ'ye yakın kaynaklar ve yayın organları tarafından duyuruldu. Gülen'in yeğeni de sosyal medya üzerinden haberi doğruladı.

6715E61C435Ffe13D73B237B

FETÖ'ye Yakın Kaynaklar Ölüm Haberini Duyurdu

Pensilvanya'da yaşayan ve uzun süredir hastalıklarla mücadele eden Fetullah Gülen’in ölüm haberi, terör örgütüne yakın medya organları tarafından yayımlandı. FETÖ'nün uzun yıllardır kaçak olarak yaşadığı Amerika'daki çiftlikte hayatını kaybettiği bilgisi aktarıldı.

Feto Elebasi Fethullah Gulen Oldu

Yeğeni Ebuseleme Gülen Ölüm Haberini Doğruladı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada amcasının ölümünü doğruladı. Bu açıklama, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Feto Lideri Fetullah Gulenin Son Hali Iddiasiyla Paylasilan Goruntuler Gundem Oldu 1726655239256 2

Son Görüntüsü Gündem Olmuştu

Gülen'in ölümünden önce paylaşılan son görüntüleri, sosyal medya platformlarında geniş bir şekilde tartışılmıştı. 'Fetullah Gülen'in son hali' olarak servis edilen videolar, hastalığının ağırlaştığını ve fiziksel olarak oldukça kötü durumda olduğunu gösteriyordu.

6715E09415Aff695

FETÖ Elebaşı Nerede Ölüm Buldu?

Gülen, uzun yıllardır Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde bulunan bir çiftlikte yaşıyordu. Son olarak sağlık durumu kötüleşen Gülen, çiftlikten başka bir yere götürülürken görüntülenmişti.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar