Filenin Sultanları, dün çeyrek finalde Çin ile karşı karşıya geldi ve maçı 3-2 kazanarak yarı finale yükseldi. Bu zafer, Türk voleybol severler için büyük bir sevinç kaynağı oldu. Ancak, maç sırasında Derya Cebecioğlu’nun gösterdiği tepkiler, bazı izleyiciler tarafından farklı bir şekilde yorumlandı.

Derya Cebecioglu Kufur Mu Etti

Derya Cebecioğlu’nun Tepkisi Nasıldı?

Maçın bir bölümünde, Derya Cebecioğlu’nun aldığı sayı sonrası yaptığı ağız hareketleri, bazı izleyiciler tarafından küfür olarak değerlendirildi. Cebecioğlu'nun ağız hareketi, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Peki, Derya Cebecioğlu küfür mü etti?

Derya Cebecioglu Olayi Ne Derya Cebecioglu Cin Macinda Kufur Mu Etti

Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda? Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda?

Derya Cebecioğlu’nun hareketleriyle ilgili sosyal medyada birçok farklı yorum yapıldı. Bazı izleyiciler, "Bu bir adrenalin patlamasıdır, yüksek konsantrasyonu gösterir," şeklinde savunmalar yaparken, diğerleri ise "Kendini kasmamış, bazıları gibi sürekli ekrana poz vermek için değil, bu onun hakkı," diyerek destekledi. Bazı yorumlar ise Derya'nın tepkisini olumlu bulup, "Helal olsun Derya’ya, güzel söylemiş," şeklinde oldu.

Derya Cebecioglu Kimdir Kac Yasinda Derya 17692346 3697 Amp

A Milli Voleybol Takımı'nda forma giyen Derya Cebecioğlu, merak edilen bir isim. Peki, Derya Cebecioğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar!

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ne Fırtına Gibi Başladı! Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ne Fırtına Gibi Başladı!

Derya Cebecioğlu kimdir? Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil eden Derya Cebecioğlu boyu kaç ve hangi mevkide oynuyor sorularına yanıt aranıyor. Derya Cebecioğlu kaç yaşında ve kimdir merak ediliyor. Derya Cebecioğlu kimdir, boyu kaç, hangi mevkide oynuyor? İŞTE DETAYLAR...

Derya Cebecioglu Vakif Bank Istanbul

Derya Cebecioğlu, 24 Ekim 2000 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Küçük yaşlarından itibaren voleybola ilgi duyan Cebecioğlu, 14 yaşında VakıfBank Spor Kulübü’nün altyapısına katıldı. Derya Cebecioğlu, voleybol kariyerine başladığı günden itibaren birçok ödül ve başarıya imza attı.

Uluslararası Başarılar

  • 2018 U20 Avrupa Şampiyonası: En iyi smaçör seçildi.
  • 2019 U20 Dünya Şampiyonası: Turnuvanın en skorer oyuncusu oldu.

Kulüp Başarıları

Derya, 2018 yılında VakıfBank’ın ana takımında oynamaya başladı. O yıl, VakıfBank:

  • 2018-19 Sultanlar Ligi şampiyonu oldu.
  • 2018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazandı.
  • 2018-19 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde üçüncülük elde etti.

Derya, Türkiye kadın millî voleybol takımında da yer aldı ve 2021 yılında Yeşilyurt'a kiralanarak, takımıyla birlikte 2021 CEV Challenge Kupası'nda şampiyonluk yaşadı. 2021-22 sezonunda ise VakıfBank’a geri döndü.

Kaynak: Haber Merkezi