Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Yalıkavak - Torba yolunda meydana gelen trafik kazasında bir hafriyat kamyonu devrildi. Kazada bir kişi yaralandı ve yol, yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapandı.

Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı! İşte gözaltı sebebi Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı! İşte gözaltı sebebi

Olay, S.Ö. yönetimindeki 06 FF 9069 plakalı hafriyat kamyonunun Torba girişindeki virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Kontrolünü kaybeden kamyon, savrularak yolculuk eden S.K. idaresindeki 35 CED 204 plakalı otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle tonlarca hafriyat yola döküldü. Kamyonun içinde bulunan sürücünün oğlu S.Ö. yaralanarak, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Hafriyat Kamyonu Devrildi: Yol 2 Saat Kapalı Kaldı

Kaza sonrası, yolun trafiğe kapalı kalması nedeniyle ekipler hızla çalışmalara başladı. Hafriyat kamyonunun kaldırılmasıyla yol, 2 saatlik bir çalışmanın ardından tekrar açıldı.

Ambulans ile Otomobil Çarpıştı: 1 Kişi Yaralandı Ambulans ile Otomobil Çarpıştı: 1 Kişi Yaralandı

Narin cinayetinde iddianame hazırlandı: 1 numaralı sanık kim? Narin cinayetinde iddianame hazırlandı: 1 numaralı sanık kim?

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Vekil İzzet Akbulut, Burdur ve Bucak İçme Suyu Barajlarını Sordu Vekil İzzet Akbulut, Burdur ve Bucak İçme Suyu Barajlarını Sordu

Kaynak: IHA