Olayın Geçmişi

Diyarbakır Bağlar ilçesi Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran, 19 gün sonra bir çuval içerisinde Eğertutmaz Deresi'nde ölü olarak bulundu. Küçük kızın cinayete kurban gittiği kesinleşti.

Narin Guran-1

İddianame ve Deliller

Soruşturma kapsamında elde edilen deliller; HTS kayıtları, DNA incelemeleri ve diğer bulgular, savcılığa teslim edildi. Cinayetle ilgili hazırlanan iddianameyle 1 numaralı sanık olarak Narin’in amcası Salim Güran yer aldı. Toplamda 12'si tutuklu 22 sanık hakkında dava açıldı.

Narin Guranin Amcasi Salim Guranin Ifadesi Ortaya Cikti Narini Sen Mi Oldurdun Babasi Misin Diye Soruldu Mvrx Cover

Narin’in Katili Amca mı?

Sabah'ın haberine göre, cinayetin kilit ismi olarak Salim Güran gösteriliyor. Soruşturma sırasında, aralarında Narin’in annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran, yengeleri Hediye ve Maşallah Güran ile cesedi gömen Nevzat Bahtiyar da tutuklananlar arasında yer aldı.

0X0 Son Dakika Narin Guranin Amcasi Salim Guran Ifadesinde Her Seyi Acikladi Narinin Babasi Misin Sorusuna Yanit V 1725911721089

Hepsiburada satıldı! Hepsiburada’yı kim satın aldı? Hepsiburada satıldı! Hepsiburada’yı kim satın aldı?

Dava Süreci Başlıyor

Hazırlanan iddianamenin kabul edilmesiyle birlikte ağır ceza mahkemesinde yargılamaların önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar