Antalya'nın Kepez ilçesinde gece saatlerinde halk otobüsünde meydana gelen olayda, bir kişinin bıçaklı saldırıya uğraması sonucu kanlar içinde kaldığı bildirildi. Tartışmanın, halk otobüsünde bir kadına laf atma nedeniyle başladığı iddia ediliyor.

Halk Otobüsünde 'Kadına Laf Atma' Kavgası Kanlı Bitti (11)

Olayın Detayları

Olay, saat 00.15 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Yeşilırmak Caddesi üzerindeki halk otobüsünde yaşandı. Varsak istikametine seyreden otobüste, bir kadına laf atılması sonucu tartışma başladı. Kadınlarla birlikte otobüste bulunan Erdem S. ile laf attığı iddia edilen Oğuzhan B. arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga, otobüsün durduğu durakta devam etti ve araç dışında da sürdü.

Halk Otobüsünde 'Kadına Laf Atma' Kavgası Kanlı Bitti (1)

İlk Yardım ve Polis Müdahalesi

Kavga sırasında Oğuzhan B., üzerindeki bıçak ile Erdem S.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Halk otobüsündeki yolcuların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Kavga anları, vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Halk Otobüsünde 'Kadına Laf Atma' Kavgası Kanlı Bitti (7)

Olay yerinde ilk yardım müdahalesini çevredeki vatandaşlar gerçekleştirdi. Yaralı Erdem S.'ye kan kaybını önlemek için kemer ile bacağı sıkıldı ve sakinleştirme çabaları gösterildi. 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından Erdem S., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Halk Otobüsünde 'Kadına Laf Atma' Kavgası Kanlı Bitti (2)

Kadınların Tepkisi ve Zanlının Gözaltına Alınması

Olayın ardından gözaltına alınan Oğuzhan B., polis aracında bulunan kadınlar tarafından sert bir şekilde uyarıldı. Kadınlar, "Geber sen, kadına kıza laf mı atılır?" diyerek zanlıya tepki gösterdi. Oğuzhan B., polis merkezine götürülerek sorguya alındı.

Şarampole Yuvarlanan Sürücünün Mermiyle Öldüğü Ortaya Çıktı Şarampole Yuvarlanan Sürücünün Mermiyle Öldüğü Ortaya Çıktı

Mevlüt Çavuşoğlu: "Alanya'ya Borcumuz Ödemekle Bitmez" Mevlüt Çavuşoğlu: "Alanya'ya Borcumuz Ödemekle Bitmez"

Halk Otobüsünde 'Kadına Laf Atma' Kavgası Kanlı Bitti (3)

Polis ekipleri, kavganın ve bıçaklı saldırının detaylarını araştırmaya devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Boşanma Aşamasındaki Eşini Kurşun Yağdıran Zanlı Aranıyor Boşanma Aşamasındaki Eşini Kurşun Yağdıran Zanlı Aranıyor

Halk Otobüsünde 'Kadına Laf Atma' Kavgası Kanlı Bitti (5)

Kaynak: IHA