Burdur'un Bucak ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde ikamet eden Mucize Mutlu, muhtarlık adaylığını açıkladı. 12 yıldır sürdürdüğü @mucizeler_olsunn yardım sayfasıyla tanınan Mutlu, Mehmet Akif Mahallesi'ne ve mahalle sakinlerine hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı.

Mucize Mutlu, gönüllere dokunmak niyetiyle ihtiyaç sahiplerini tespit edip sıkıntılarını gidermek, kimseyi kırmadan, dökmeden, rencide etmeden ihtiyaçlarını gidermek için muhtar adaylığı için oylarınıza talip olduğunu söyledi.

Kışın kömür desteği, Mont, bot desteği, Okul zamanı kırtasiye desteği, Ramazanda erzak desteği, Kurban Bayramı'nda kurban kesmeyenlere kurbanlık ve pay desteği, Bayramlarda sıfır kıyafet bayramlık desteği, Öksüz ve yetimleri sevindirmek, Yaşlılarımıza ve yatalak hastalarımıza Özellikle Ramazan da kıymalı pide iftar ikramlar gibi birçok faaliyeti ile birçok vatandaşın gönlünü kazanan Mehmet Akif Mahallesi Muhtar Adayı Mucize Mutlu, " Bunlar proje ve vaadimiz değil, 12 yıldır yapmakta olduğumuz gönül işleridir. Muhtarlık sorumluluk gerektiren, vebali ağır bir yüktür. Bu mantıkla hareket ederek mahallemde elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. " dedi.

4 aylık muhtar adaylığım sürecinde mahalle sakinlerini tek tek evlerinde ziyaret etmeye çalıştığını belirten Muhtar Adayı Mucize Mutlu, " Sizlerin bana her türlü sıkıntılarınızda ulaşabileceğiniz, yüz yüze görüşebileceğiniz çayınızı içebileceğiniz muhtarlık irtibat bürosu, web sitesi, bana söylemekte çekindiğiniz, gizli kalmak istediğiniz durumlar için iletişim için şikayet kutusu oluşturacağım. Mahallemizde ki hanımefendilere yönelik sorunlarınızın istişarelerini gerçekleştirebileceğimiz toplantılarımız olacaktır " ifadelerini kullandı.

Projelerini mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda hazırladığını belirten Mucize Mutlu, " Tüm mahalle sakinlerine ulaşmaya çalıştım, bu süreçte evlerinde olmayan ulaşamadığım ailelerimin de affına sığınıyorum. Mahallemizde yaşayan her bir sakinimizin görüşleri benim ve azalarım için değerli, mahallede yaşayan herkesin dertlerini çözmek için bu yola çıktım. Edindiğim bilgilerle resmi kurumlarla bağlantılarımın halihazırda olması sebebiyle, taleplerinizi en hızlı şekilde çözmeye, sizlerin sorunlarına köprü olmaya çalışacağım. Her oy insanın kendi hikayesidir, siz de bu hikayede yer almak isterseniz, oylarınıza talibim Sevgilerimle " sözlerini kullandı.

Mucize Mutlu'nun azaları kimlerdir?

İsmail Ünay

Tolga Işık

Şerife Elibol

Nermin Yılmaz

Tuğba Acar

Mine Dikmen

Meltem Ceylan

Arzu Ünal

MUCiZE MUTLU KiMDiR?

1980 Burdur/Bucak doğumluyum, evliyim, 2 kızım var. Mehmet Akif Mahallesi'nde doğdum, büyüdüm, hala da ikamet ediyorum

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun karşısındaki “BAKKAL” aynı zaman da “ŞEHİR RESTORANT” sahibi olarak tanıdığınız "Ömer Acar'ın kızıyım 2013 yılından bu yana gönüllü arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz @mucizeler_olsunn yardım sayfasının yöneticisiyim. Sayfa takipçilerimin arkadaşlarım dostlarımın da teşviki ile bu yola baş koydum. Sizleri de bu güzel gönül yolculuğunda yanımda görmekten mutluluk duyacağım.

DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Mucize Mutlu " 4 Aydır çıkmış olduğum Mehmet Akif mahallesi muhtar adaylığım süreci içinde.Öncelikle her kararımda arkamda olan değerli Eşime ve Aileme,bu seçim sürecinde yanındayız diyen benimle bir koşan çok değerli Azalarıma,ve her daim zor anımda yanımda olan kıymetli arkadaşlarıma dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince tek tek siz mahalle sakinlerimizi ziyaret etmeye çalıştım,sizleri daha yakından tanıma fırsatım oldu.Hoş muhabbetleriniz ikramlarınız,samimi dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Sizleri yakından tanımak çok güzel di.Evlerinde olmayıp kapılarına Broşür bırakıp ulaşamadığım mahalle sakinlerimizinde affına sığınıyorumBenim için Çok güzel bir seçim süreci idi,en önemlisi de hiç bir olumsuz kelime duymadan bu güne geldik Elhamdülillah.Artık son günler az süre kaldı,ben ve diğer aday arkadaşlarım içinde Rabbim hakkımız da en hayırlısını en güzelini nasip etsin inşallah.Kazanan kaybeden değil Rabbim kimi uygun görürse ferahlığı ve mantığındayım her zaman.Süreç başladığından beri tek duam Rabbim kimin için hayırlı ise ona nasip etsin,nefsimize uyduracaksa nasip etmesin diyerek devam ettim hâlâ da ve hep olacağı gibi aynı düşüncedeyim.Para kazanılır mal mülk kazanılır ,Önemli olan güvendir, duadır ve bunları parayla satın alamazsınız.Şimdiye kadar Bana yansıttığınız güveniniz ve samimi Dualarınız bana yetti de arttı bile hepinizden Allah razı olsun
Son zamanlarda yaşadığımız doğal afetler, yangın,sel, deprem ve savaşlardan ders alarak,yarına nasıl uyanacağımız belli değil düşüncesiyle nefsimize uyumadan,ben demeden yolumuza devam edelim inşallah.
Bu güzel Gönül yolculuğuna benimle birlikte çıkmış olan diğer aday arkadaşlarımada başarılar dileyerek
Herkese hayırlı Razamanlar diliyorum." dedi.