Bebeklerin hayatı üzerinden yürütülen şok edici yolsuzluk! Bebeklerin hayatı üzerinden yürütülen şok edici yolsuzluk!

İlk sezonda yaşanan olayların ardından, yeni sezonda daha zorlu mücadeleler ve geri dönüşü olmayan kararlar dizinin gidişatını köklü bir şekilde değiştirecek.

Geçmişin sırlarının gün yüzüne çıkacağı, yeni karakterlerin katılmasıyla daha karmaşık durumların yaşanacağı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’, heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

6705461Bf54C273Ffa5C8536

On sekizinci bölümde, yıllar sonra Azem, iki çocuğuyla yeniden bir araya geliyor. Koşullar beklediği gibi olmasa da Azem için çok değerli bir an yaşanıyor ve uzun bir yolculuğa çıkması gerektiğini anlıyor.

Bu arada, Dilber’in zor durumu daha da karmaşık hale geliyor; Yıldız ve Zerre de onun kadar korunmaya muhtaç. Azem’den yardım istemek, tek çare olarak öne çıkıyor. Ayça ise Azem’in sessiz gidişiyle hem annesini hem de tüm hayatını yok saymaya başlıyor. Piraye ise kızı, kaygıları ve gururu arasında zor bir karar vermek zorunda kalıyor.

6705468Cf54C273Ffa5C8539

Dizinin güçlü kadrosunda Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan ve Furkan Rıza Demirel yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’, ikinci sezonuyla 10 Ekim Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de ekranlara gelecek!

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay