Leyla: Hayat...Aşk...Adalet Dizisi Oyuncuları ve Konusu Leyla: Hayat...Aşk...Adalet Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Rüştü Onur Atilla İngiliz Anahtarı Filminde Başrolde!
Güldür Güldür Show
'un popüler yıldızı Rüştü Onur Atilla'nın yeni projeleri arasında İngiliz Anahtarı adlı komedi filmi dikkat çekiyor. Şu sıralar şarkıcı Nez ile aşk yaşayan Atilla, bu yeni filmde önemli bir rol üstlenecek.

İngiliz Anahtarı filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-1

İngiliz Anahtarı Filmi Kimlerin Eline Emanet?
İngiliz Anahtarı filmi, Leman Kurtcan tarafından yapımcılığı üstlenirken, senaryo yazarlığını Meltem Çitci üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise Onur Öğden oturacak. Başrol oyuncusu Rüştü Onur Atilla, filmde Recep Usta karakterini canlandıracak.

İngiliz Anahtarı filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-2

Filmin Kadrosunda Kimler Var?
İngiliz Anahtarı filminde Rüştü Onur Atilla'nın yanı sıra, Kadir Çermik, Can Yılmaz, Itır Esen, Nilgün Belgün, Hakan Meriçliler, Burak Topaloğlu ve Ayşegül Ünsal gibi tanınmış isimler de rol alacak. Bu geniş kadro, filmin hem komedi hem de dramatik unsurlarını zenginleştirecek.

Yalnız Kurtlar filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Yalnız Kurtlar filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

M V5 B Z Dc3 Nm Nk Y T Ut O D M1 Y S00 O T I3 L Tlm Z G Yt Z Tlm Nm Q1 Mj Yy N Thj Xk Ey Xk Fqc Gde Q X Vy O Tcz M T Ux N D Y@. V1

İngiliz Anahtarı Filminin Konusu Nedir?
İngiliz Anahtarı, işini sevmeden yapan ve beceriksiz bir tesisatçı olan Recep Usta'nın hikâyesini anlatıyor. Recep Usta, bir tamirat için gittiği evde işlenen cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklanır. Film, Recep Usta'nın bu yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışırken daha da şüpheli bir duruma düşmesini konu alıyor. Komedi unsurlarıyla bezeli bu hikaye, izleyicilere hem kahkaha hem de merak dolu anlar vaat ediyor.

Yol Arkadaşım 2 oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Yol Arkadaşım 2 oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

Photo 15269

Film Ne Zaman Çekilecek?
İngiliz Anahtarı filmi, Eylül ayında çekimlerine başlayacak. Rüştü Onur Atilla'nın başrolünde yer aldığı bu komedi filmi, hem oyuncu kadrosu hem de eğlenceli konusuyla merakla bekleniyor.

Mumya filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Nereden İzlenir? Mumya filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Nereden İzlenir?

Kaynak: Haber Merkezi