Yol Arkadaşım 2 Oyuncuları Kimlerdir?
Film, geniş bir oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Başrollerde İbrahim Büyükak (Şeref), Oğuzhan Koç (Onur) ve Ezgi Eyüboğlu (Çilek) yer alıyor. Filmin diğer önemli oyuncuları arasında Dilber Ay (Muzaffer Usta), Olgun Toker (Selim), Kadir Polatçı (Nevzat), Bahar Şahin (Cemre), Aycan Koptur (Ayşen), Kıvanç Baran Arslan (Veli), Tamer Levent (Şükran) ve Ülkü Duru (Gülümser) gibi isimler bulunuyor.

Yol Arkadaşım 2 oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-1

Yol Arkadaşım 2 Ne Zaman ve Nerede Çekildi?
2018 yılında vizyona girdi. Filmin çekimleri, İstanbul'dan başladı ve çeşitli şehirlerde devam etti. İstanbul'un çeşitli noktalarında başlayan çekimler, İstanbul-Ayvalık yolu üzerinde ve Balıkesir'in Ayvalık bölgesinde yoğunlaşarak tamamlandı.

Yol Arkadaşım 2 oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-2

Yol Arkadaşım 2 Filmi Konusu Nedir?
Ayvalık'a yaptıkları yolculuk sırasında birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Şeref ve Onur'un başından geçen maceraları konu alıyor. Şeref, müzik kariyerine adım atmaya çalışan Onur'un menajerliğini yapmaktadır. Ancak Onur, bu işte oldukça yeteneksizdir ve eski işine geri dönmeye karar verir. Şeref, Onur'u bu süreçte desteklemek için ona sürpriz dolu bir turne ayarlar. Yolculuk sırasında ikilinin başından aşk, macera ve aksilikler eksik olmaz.

Peker Açıkalın öldü mü? Peker Açıkalın'a ne oldu? Peker Açıkalın öldü mü? Peker Açıkalın'a ne oldu?

Yol Arkadaşım Filmi: Oyuncuları kimdir? Konusu nedir? Yol Arkadaşım Filmi: Oyuncuları kimdir? Konusu nedir?

Yol Arkadaşım 2 oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-3

Yol Arkadaşım 2'nin Senaristi ve Yönetmeni Kimdir?
Filmin hikâyesi Ufuk Bayram tarafından yazılmıştır ve İbrahim Büyükak tarafından senaryoya dönüştürülmüştür. Yönetmen koltuğunda ise Bedran Güzel oturmaktadır.

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti! Yerine kim geliyor? Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti! Yerine kim geliyor?

Yol Arkadaşım 2 oyuncu kadrosu ve konusu nedir?-4

Yol Arkadaşım 2 nereden izlenir?
Yol Arkadaşım 2'yi izlemek isteyenler ise bugün saat 20:00'da Star TV'den veya saat 20:00'da aşağıdaki linke tıklayarak canlı olarak izleyebilirler.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Deadpool & Wolverine filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Deadpool & Wolverine filmi oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

Kaynak: Haber Merkezi